ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/27/2020 01:36:58 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Reserva de plaša d'aparcament per a persones amb mobilitat redu´da

EN QU╚ CONSISTEIX:

La llicŔncia que autoritza l'aprofitament d'un espai de la calšada per a reserva de plaša d'aparcament d'un vehicle, per a persones amb mobilitat redu´da, amb l'objectiu de facilitar l'accÚs al seu domicili o lloc de treball.

De carÓcter personal i intransferible, tot i que els beneficis sˇn d'aplicaciˇ a qualsevol vehicle condu´t per la persona titular, el dret de la reserva ve determinat per les necessitats de mobilitat de la persona amb mobilitat redu´da. EstÓ subjecta a renovaciˇ cada 2 anys.

L'atorgament de la llicŔncia representa els segŘents deures per a la persona beneficiÓria de la reserva d'aparcament:

- Les despeses ocasionades de la senyalitzaciˇ aniran a cÓrrec de la persona interessada

- Obligaciˇ de mantenir la reserva en perfecte estat de conservaciˇ i de retirar les plaques i esborrar les marques vials, en els 15 dies segŘents a la data de caducitat de la llicŔncia, subjecta a renovaciˇ cada dos anys

- La no utilitzaciˇ prolongada de la zona reservada haurÓ de ser comunicada mitjanšant instÓncia al registre general d'entrada situat a les oficines de l'OMAP

L'Ajuntament farÓ seguiment i revisiˇ de les reserves concedides. Qualsevol mal ˙s comportarÓ que es deixi sense efecte la reserva de plaša d'aparcament.

AtŔs la dificultat i complexitat que pot suposar la correcta senyalitzaciˇ de la reserva, es recomana que contactin amb una empresa especialitzada en senyalitzaciˇ viÓria.

Els titulars de targetes per a persones amb disminuciˇ en la modalitat de no conductor, tindran dret a que els vehicles que l’hagin de portar es puguin aturar, el temps imprescindible per recollir-la o deixar-la, en qualsevol lloc de la via p˙blica sempre que no impedeixin la normal circulaciˇ de vehicles o vianants. No obstant aix˛, es podrÓ donar trÓmit a la reserva atenent a les circumstÓncies personals, familiars i econ˛miques que seran valorades per la comissiˇ tŔcnica.QUI HO POT SOLĚLICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- La persona titular d'una targeta d'aparcament per a persones amb mobilitat redu´da.

- Si la persona solĚlicitant delega en una altra per a quŔ la representi, a mÚs de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.

- La representaciˇ ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentaciˇ que acredita la representativitat

A mÚs la persona solĚlicitant ha de complir els segŘents requeriments:DOCUMENTACIË NECESS└RIA:

Modalitat Titular conductor/a:

Modalitat Titular no conductor/a:QUAN ES POT SOLĚLICITAR:

Un cop estigui en disposiciˇ de la Targeta d'aparcament per a persones amb disminuciˇPREU:

Sense costTEMPS M└XIM DE TRAMITACIË:

El temps mÓxim de tramitaciˇ Ús de 2 mesos

En cas de silenci administratiu, la solĚlicitud s'entendrÓ: desestimadaON SOLĚLICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIË A LES PERSONES (OMAP)
  Plaša de l'Ajuntament, 1
  Horari OMAP

  Cliqueu el botˇ "Cita prŔvia" per solĚlicitar dia i hora

  Si la documentaciˇ es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarÓ la gestiˇ i evitarÓ la realitzaciˇ de c˛pies (0,5 € per full A4)
  CITA PR╚VIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALALTRES TR└MITS RELACIONATS


MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Declaraciˇ responsable titular no conductor.pdf ( 68 Kb)
Cita PrŔvia OMAP
Aquesta informaciˇ tÚ carÓcter divulgatiu i no recull el contingut Ýntegre de la normativa corresponent.
VÓlid des de: 02/06/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades