ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/22/2019 01:43:08 AM
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sistemes d'identificació i signatura

EN QUÈ CONSISTEIX:

VÀLID , és l’integrador de serveis d’identitat digital de Catalunya per a què la ciutadania tingui totes les opcions per tramitar fàcilment.

Els sistemes d’identificació que accepta el Vàlid en el cas de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat són els següents:

- idCAT Mòbil: es tracta d’una solució del Consorci AOC, adreçada a l’autenticació d’usuaris i signatura electrònica, orientat a la ciutadania i basat en l’enviament de paraules de pas d’un sol ús al seu telèfon mòbil, com a alternativa a l’ús dels certificats digital.

Pots obtenir més informació al següent enllaç:

idcatmobil

-idCAT Certificat: es tracta d'un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Amb l'idCAT Certificat, podeu operar amb les administracions públiques i assegurar la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que envieu per Internet. També podeu, per exemple, signar documents i correus electrònics amb totes les garanties.

idcatcertificat

- Certificats admesos pel validador del Consorci AOC: Consulteu el cercador dels prestadors qualificats a l’estat espanyol per saber si el vostre certificat és acceptat per relacionar-vos amb les administracions públiques.

Prestadors qualificats
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 04/30/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades