ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:10:43 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Alta en el cens municipal d'animals

EN QU╚ CONSISTEIX:

Donar l'alta en el cens municipal d'animals de companyiaels gossos, els gats, les fures i els porcs vietnamites i fer lliurament d'una placa identificativaamb el n˙mero del cens que li correspongui.

Donar l'alta en el cens municipal d'animals de companyia altres animals de companyia, siguin ex˛tics o no, que circulin per la via p˙blica o per les parts comunes dels immobles i fer lliurament d'una placa identificativa amb el n˙mero del cens que li correspongui.

Pels espais p˙blics, l'animal ha de dur colĚlocada al collar la placa identificativa lliurada per l'Ajuntament. El nom de l'animal i les dades de la persona propietÓria o posse´dora s'han de gravar en el revÚs de la placa o en una altra similar.QUI HO POT SOLĚLICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona major d'edat propietÓria d'un gos, gat, fura o porc vietnamita o el seu representant degudament acreditat.

Qualsevol persona major d'edat propietÓria d'altres animals de companyia, siguin ex˛tics o no, que circulin per la via p˙blica o per les parts comunes dels immobles, o el seu representant degudament acreditat.

Documentaciˇ que acredita la representativitatDOCUMENTACIË NECESS└RIA:

-Document acreditatiu de la identificaciˇ de l'animal, mitjanšant microxip. S'acreditarÓ la titularitat de l'animal mitjanšant el document oficial d'alta a l'Arxiu d'Identificaciˇ d'Animals de Companyia (AIAC), el document d'alta al Registre General d'Animals de Companyia (ANICOM) o del document de declaraciˇ jurada de posse´dor.- En el cas de gossos potencialment perillosos: presentaciˇ de l'original de la p˛lissa d'asseguranša de responsabilitat civil per danys a tercers amb una cobertura igual o superior a 150.253 euros i on consti el n˙mero de microxip de l'animal, i l'original del rebut acreditatiu del seu pagament.

- En el cas de gossos potencialment perillosos: presentaciˇ de l'original de la p˛lissa d'asseguranša de responsabilitat civil per danys a tercers amb una cobertura igual o superior a 150.253 euros i on consti el n˙mero de microxip de l'animal, i l'original del rebut acreditatiu del seu pagament.QUAN ES POT SOLĚLICITAR:

En el termini mÓxim de tres mesos des del naixement de l'animal o de trenta dies des de la data d'adquisiciˇ o del canvi de residŔncia.

En el cas de gossos potencialment perillosos aquest acte ha de ser previ a la tinenša de l'animal.PREU:

Sense costTEMPS M└XIM DE TRAMITACIË:

Al momentON SOLĚLICITAR-LO:

Tramitaciˇ presencial

Clicant el botˇ "Cita prŔvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per solĚlicitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenciˇ a les Persones (OMAP)

Plaša de l'Ajuntament, 1

Horari OMAPMANUAL INFORMATIU:


Cita PrŔvia OMAP
Aquesta informaciˇ tÚ carÓcter divulgatiu i no recull el contingut Ýntegre de la normativa corresponent.
VÓlid des de: 05/27/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades