ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/20/2019 10:23:22 PM
estiuWEBdiaPAU
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Representants de l'Administració i transmissors/es de dades a Sant Boi per les eleccions

EN QUÈ CONSISTEIX:

Recollir i/o transmetre al Centre de Recollida d’Informació (CRI), les dades de totes les fases del dia de les Eleccions a les Corts Generals del dia 28 d'abril: obertura, primer i segon avanç de participació i l'escrutini.

Per fer-ho, es seleccionaran aproximadament 76 persones que faran les següents tasques:

- 27 Representants de l'administració

- 20 Transmissores de dades

- 18 Representants/Transmissors

- 11 Suplents (només en cas de que hi hagi baixes)QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Empleats/des públics/ques i estudiants entre 18 i 30 anys que NO estiguin treballant . En qualsevol cas, han d'estar en possessió del Graduat Escolar, ESO o equivalent.

1. Cal disposar d'un telèfon mòbil particular (amb SO Android o IOS), operatiu durant tota la jornada electoral i fins a les 12 de la nit. Els que facin de representants, caldrà que s'instal·lin una APP, per transmetre les dades a l'Ajuntament. També cal facilitar un altre mòbil o un número de telèfon fix de referència on poder contactar-hi, en cas de necessitat

2. Hauran d'estar tot el dia al col·legi electoral fins a finalitzar l'escrutini (exceptuant el temps per dinar)

3. Hauran d'assistir a una reunió dissabte 27 d'abril al migdia a la Biblioteca Municipal Jordi Rubió i Balaguer

Les funcions dels representants seran aquestes:

- Facilitar al transmissor les dades de constitució de les meses que li hagin estat assignades a les 8 del matí, dels avanços de participació a les 14 i a les 18 hores i a partir de les 20 hores, els resultats de l'escrutini.

- Haurà d'assistir a una sessió de formació d'una aplicació per transmetre les dades a l'Ajuntament (durada aproximada 1 hora). La sessió formativa es desenvoluparà el mateix dia de la formació als transmissors (dia i hora encara per confirmar).

Les funcions de les transmissores seran les següents:

- El treball consistirà a transmetre les dades de totes les meses assignades mitjançant una tablet proporcionada per la Delegació del Govern, al CRI. Les dades li seran facilitades pels i les representants de l'Administració nomenats a cada mesa, o bé les hauran d'obtenir elles mateixes, en cas que no s'hagi nomenat cap Representant.

- Haurà d'assistir a una sessió de formació per la utilització de la tablet (durada aproximada 2 hores 30 minuts) i superar el test de coneixements després de la formació. La sessió formativa es desenvoluparà en horari de matí o tarda, segons l'horari que ens assigni la Delegació del Govern (encara per confirmar).

- Haurà de participar des del seu domicili en un simulacre de tramesa de dades que es realitzarà el dia 13 d'abril.

Qui hagi de fer de Representant/Transmissor, haurà de realitzar les funcions dels dos càrrecs.

L'incompliment de qualsevol d'aquests requisits, pot comportar la seva substitució o el no-abonament de la indemnització.

S'ha de tenir present que l'exercici de les funcions de Representant de l'Administració i/o Transmissor/a, és incompatible amb el de president/a o vocal (titular o suplent) de meses electorals, càrrecs que tenen caire obligatori i amb el d'interventor/a, d'apoderat/ada o qualsevol altre treball o servei prestat el dia de les eleccions.

NOTA: La selecció es farà segons els criteris següents:

1. Tindran preferència empleats/des públics/ques

2. L'experiència en el desenvolupament de la tasca: 0.50 punts per procés electoral amb un màxim de 2 punts

3. Residents a Sant Boi: 1 punt

4. L'ordre d'arribada de les sol·licituds

Per a la realització d'aquestes tasques es percebrà una gratificació d'entre 125 a 250 euros bruts, en funció de les meses assignades:

- Dispositiu mòbil amb dues meses (TR2) Transmissor/a-Representant de 2 meses: 220€

- Dispositiu mòbil amb tres meses (TR3) Transmissor/a i tindrà la col·laboració d'un Representant amb 3 meses: 220€

- Dispositiu mòbil amb quatre meses (TR4) Transmissor/a-Representant d'1 mesa i tindrà la col·laboració d'un Representant amb 3 meses: 250€

- Dispositiu mòbil amb cinc meses (TR5) Transmissor i tindrà la col·laboració de dos Representants, un amb 2 meses i un altre amb 3 meses: 250€

- Representant 3 meses (RE3): 150€

- Representant 2 meses (RE2): 125€DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Ompliu el formulari de sol·licitud, indicant totes les dades sol·licitades.

Cal assegurar que el correu electrònic i els telèfons són de la persona que fa la sol·licitud i són correctes, ja que les comunicacions es faran només per aquests canals.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Fins el 26 de març.TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

L'Ajuntament es posarà en contacte amb vosaltres mitjançant les dades introduïdes al formulari, per informar-vos, tant si heu estat seleccionats, com si no, abans del 29 de març.ON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació via Internet:

- Cliqueu el botó "Sol·licitar Tràmit".

- Ompliu tots els camps.

- L'Ajuntament actualitzarà les dades automàticament i es posarà en contacte amb les dades que se'ns indiquin en el formulari.Sol·licitar Tràmit
Vàlid des de: 03/21/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades