ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 01:16:24 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El nou organigrama municipal de Sant Boi s'estructura al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
L'equip de govern reuneix experiència i noves incorporacions al servei de les persones i el planeta

07/08/2019

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha signat els decrets de delegació de competències del nou govern municipal. L'organigrama dissenyat per a aquest mandat s'estructura en tres grans àrees d'actuació coherents amb els eixos de treball de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. Les prioritats seran, per tant, les persones, el planeta, la prosperitat i les aliances.

En aquest mandat, el nombre de tinences d'Alcaldia es redueix de sis a quatre. Hi seran al càrrec José Ángel Carcelén (primer tinent d'Alcaldia), Salut González (segona), Juan Antonio Tamayo (tercer) i Alba Martínez (quarta). Són persones amb experiència contrastada en tasques de govern a la política municipal de Sant Boi.

Les denominacions escollides per a les tres àrees de la gestió municipal són: Ciutat Saludable i Sostenible (encapçalada per José Ángel Carcelén), Aliances, Innovació i Govern Intern (al càrrec de Salut González) i Igualtat i Drets Socials i Ciutat Educadora (dirigida per Juan Antonio Tamayo).

El nou equip de govern, format per 15 regidors i regidores, reuneix una equilibrada combinació d'experiència política i noves incorporacions. Cinc persones s'estrenen en les responsabilitats de govern: César Thovar, Elisabet Latorre, Sensi Domínguez, Cristina Muñoz i Francisco Javier Nicolás.

Ciutat saludable i sostenible

Aquesta gran àrea d'actuació política estarà al servei de l'estratègia de ciutat. La seva tasca s'orientarà a seguir configurant un territori sostenible, generador de prosperitat i capaç de contribuir des de Sant Boi a la defensa del planeta. Engloba les polítiques vinculades al territori, l'espai públic, la sostenibilitat, el desenvolupament econòmic, la seguretat i la salut.

Aliances, Innovació i Govern intern

L'objectiu d'aquesta àrea de gestió serà enfortir l'eficàcia i l'eficiència interna dels serveis municipals. Treballarà per donar continuïtat al bon estat de sanejament dels comptes municipals i per garantir la qualitat dels serveis i la modernització de la relació amb la ciutadania, en el camí cap a l'administració electrònica. Establirà les aliances necessàries per fer-ho possible.

Igualtat, Drets socials i Ciutat Educadora

Des d'aquest àmbit s'abordarà novament el compromís de situar les persones en el centre de les polítiques municipals. Alguns dels seus objectius prioritaris seran facilitar l'accés a l'habitatge, garantir els drets socials i la igualtat d'oportunitats, atendre les polítiques relacionades amb el cicle de vida de les persones i fer de l'educació un motor per a la inclusió i la cohesió social.

Alcaldia

En paral·lel a la feina d'aquestes tres grans àrees, des de l'Alcaldia s'impulsaran la planificació estratègia i la projecció exterior de Sant Boi, tot prioritzant les relacions amb la resta d'institucions. L'Alcaldia encapçalarà les polítiques de participació ciutadana i relació amb el teixit associatiu i les actuacions en matèria de transparència i bon govern. També en dependran àmbits clau de l'acció de govern com la cultura, la proximitat, la igualtat de gènere, el feminisme i les polítiques LGTBI.

Portal de Transparència

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades