ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/03/2021 01:47:03 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi suspèn l'execució de les obres municipals i recomana que no es facin obres privades amb incidència a la via pública
L'Ajuntament paralitzarà totes les obres que no acreditin el compliment de les mesures de protecció contra el COVID-19

03/28/2020

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha signat un decret que suspèn l'execució de les obres públiques municipals a la ciutat de Sant Boi, recomana la suspensió de totes les obres de promoció no municipal que comportin desplaçaments a la via pública i adverteix les empreses promotores sobre l'obligació d'acreditar els requeriments de les autoritats en matèria de prevenció i protecció contra el coronavirus COVID-19.

El 16 de març, l'Ajuntament ja va suspendre 'de facto' les obres municipals, en la seva pràctica totalitat, per contribuir a disminuir l'activitat a la ciutat per combatre la propagació del coronavirus.

El decret signat per l'Alcaldia aquest divendres, dia 27 de març, ratifica formalmente la suspensió de totes les obres de promoció municipal , amb l'única excepció de les que siguin necessàries per garantir les condicions de seguretat de les persones, els materials i l'espai públic, i les que es considerin essencials per no ocasionar perjudicis de difícil reparació. Els terminis d'execució de les obres paralitzades queden suspesos durant el període de l'estat d'alarma.

En el marc de les competències municipals i del règimen jurídic actual, el decret també recomana la suspensió de totes les obres de promoció no municipal que comportin desplaçaments per la via pública i adverteix els promotors que és obligatori garantir el compliment dels requisits del Reial decret 463/2020 de declaració de l'estat d'alarma i les mesures aprovades per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i per les autoritats estatals i autonòmiques en matèria de prevenció i protecció contra el contagi del coronavirus COVID-19.

Per tant, les persones responsables de la seguretat i salut de l'obra hauran d' acreditar el compliment d'aquests requisits . Mentre no hi hagi aquesta acreditació, els treballs hauran d'estar paralitzats.

Només queden excloses d'aquestes condicions les actuacions urgents que calgui dur a terme durant la vigència del Reial decret 463/2020, per a la prestació de serveis públics i de subministrament i les que estiguin justificades per motius de salubritat i seguretat de les persones.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades