ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/21/2022 08:26:58 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ajuda a la convivència en aquest període de confinament
Un 'kit' amb vídeos d'animacio mostra, de manera pràctica, com afrontar els possibles confictes de convivència a causa del coronavirus

03/31/2020

El Servei Municipal de Mediació i Restauració Comunitària de l'Ajuntament ha preparat el "Kit restauratiu contra el CVID-19", tres vídeoclips en format d'animació de caràcter pràctic que ofereixen consells i recursos per afrontar les situacions de conflicte de convivència que la situació actual de confinament pot provocar.

Cadascun dels vídeos fa referència, de manera senzilla, als problemes que poden sorgir en l'àmbit familiar: "Com calmar una persona en 90 segons", "Com persuadir a una persona a casa en 6 passes" i "Com millorar el clima familiar a casa en 10 minuts".

VÍDEOS:

Com calmar algú en 90 segons

Com persuadir algú a casa en sis passes

Com millorar el clima a cada casa en 10 minuts

Amb una estètica divertida i un grafisme fàcil d'interpretar, els clips d'aquest nou recurs municipal volen ajudar les famílies a superar conflictes de convivència que poden produir-se durant aquests dies d'alarma sanitària que estem vivint.

El confinament pot comportar dificultats a les relacions. En aquesta situació poden sorgir conflictes latents i en poden aparèixer de nous, com ara tensions i dificultats en la comunicació. Eines com aquest kit restauratiu fet a Sant Boi volen ajudar a superar-les. El Servei Municipal de Mediació està treballant en l'ampliació d'aquests recursos a altres àmbits comunitaris i té previst per més endavant oferir formació sobre eines restauratives a entitats de la ciutat.

El Servei Municipal de Mediació i Restauració Comunitària treballa en la millora de la convivència a la ciutat i es posa a disposició de la ciutadania, amb les limitacions de l'actual situació d'alarma sanitària, per atendre els problemes de convivència que puguin sorgir a les comunitats veïnals i a les llars. El servei és gratuït. Mitjançant el diàleg, un equip de mediadors professionals orienta i acompanya les parts implicades per a una millora de la situació.

Per posar-vos en contacte amb el servei podeu enviar un correu a mediaciociutadana@santboi.cat.

sbciutateducadora.cat

Més propostes per fer a casa aquests dies de confinament:

agendasb.info

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades