ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/19/2020 05:32:08 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament posa en marxa un dispositiu per ajudar a fer els tràmits de la prestació d'atur
Les peticions per rebre suport s'han d'adreçar al correu electronic ocupacio@santboi.cat

04/02/2020

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un nou dispositiu per facilitar als ciutadans i les ciutadanes que s'han quedat sense feina a tramitar les prestacions per desocupació mitjançant els formularis digitals habilitats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE). L'objectiu és que puguin cobrar al més aviat possible les seves prestacions.

Les oficines del SOC i el SEPE estan tancades al públic des de l'inici de l'Estat d'alarma. Per aquest motiu, aquests dies ofereixen mecanismes no presencials de tramitació, com ara atenció telefònica o tramitació digital mitjançant formularis.

Davant l'alta demanda registrada pels telèfons d'atenció, el nou dispositiu municipal pretén oferir ajuda a la ciutadania de Sant Boi a l'hora d'omplir els formularis digitals a les persones que no tenen accés a Internet o que tenen dificultats a l'hora d'emplenar-los.

Per ser ateses, les persones que vulguin comptar amb aquest suport municipal han d'adreçar-se preferiblement al correu electrònic ocupacio@santboi.cat, on han de facilitar el seu nom i el número de contacte. També poden trucar, de 14 a 19 hores, al 93 635 12 12 de l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic (OMAP).

Més informació

Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Servicio Estatal Público de Empleo (SEPE)

Ajuntament de Sant Boi

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades