ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 01:38:26 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou servei municipal per donar un respir a les famílies de persones amb TEA, TDAH i altres trastorns disruptius
Des d'avui, poden demanar amb cita prèvia un servei d'acompanyament especialitzat d'una hora de durada

04/07/2020

L'Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d'adreçat a les famílies de persones amb discapacitat que tenen alteracions de conducta com, per exemple, persones amb diagnòstic d'espectre autista o altres conductes disruptives (TEA, TDAH, etc).

L'objectiu d'aquest servei és donar un respir a les famílies d'aquestes persones, unes persones (siguin infants o persones adultes) que necessiten seguir les seves rutines i que tenen especials dificultats per entendre i afrontar una situació de confinament com l'actual, especialment després de més de tres setmanes.

El suport ofert consisteix en l'acompanyament d'un professional especialitzat perquè aquestes persones, que ho necessiten per prescripció mèdica, puguin sortir al carrer durant una hora (al matí o a la tarda). Aquest temps en companyia d'una altra persona es planteja també com un necessari respir per a les famílies.

El servei s'ha de demanar prèviament trucant al telèfon 607 02 14 99 (de 9 a 15 hores, inclòs dijous i dissabte durant la Setmana Santa). Es proporcionarà material de protecció tant a les persones ateses com al personal encarregat del servei d'acompanyament.

D'acord amb la instrucció 3898 del Ministeri de Sanitat, del dia 19 de març de 2020, les persones amb discapacitat que compleixen els requisits esmentats estan autoritzades per sortir al carrer acompanyades d'una altra persona, sempre i quan respectin les mesures necessàries per evitar contagis.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades