ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 02:08:49 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Casal Municipal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou s'inaugura aquest divendres
Tots els casals municipals de la gent gran de Sant Boi reobren les portes el pròxim 25 d'octubre

10/21/2021

Aquest divendres, dia 22 d'octubre, s'inaugurarà el Casal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, un equipament municipal al servei de la ciutadania que s'ha construït amb l'ajuda de fons europeus FEDER. Tres dies més tard, el 25 d'octubre, tots els casals de la gent gran de la ciutat reobriran les portes al públic.

L'acte d'inauguració comptarà amb la presència de l 'alcaldessa, Lluïsa Moret , i representants de les associacions de gent gran de Sant Boi. Al llarg de la jornada, les persones que s'hagin inscrit prèviament abans del 18 d'octubre podran visitar el nou casal (camí Vell de la la Colònia, 1-3) en grups reduïts.

El Casal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou compta amb unes instal·lacions modernes i espaioses, a les quals s'ofereix una àmplia gamma de serveis per a les persones majors de 60 anys (tallers de manualitats, poesia i entrenament de la memòria, cursos d'informàtica i TIC...).

La construcció de l'equipament s'ha finançat en un 50% amb fons propis de l'Ajuntament i en un 50% mitjançant una aportació dels fons FEDER de la Unió Europea.

Després de la inauguració, el nou casal entrarà en funcionament el dilluns 25 d'octubre. Aquell mateix dia reobriran les portes els altres dos casals municipals de la gent gran de Sant Boi, emplaçats al carrer de Lluís Castells (barri Centre) i al carrer de Bonaventura Calopa (barri Vinyets i Molí Vell).

Els casals de la gent gran de Sant Boi han hagut de romandre tancats des de l'inici de la pandèmia, tot i que durant la major part del temps les activitats habituals s'han continuat celebrant de forma telemàtica . A més, l'Ajuntament ha anat recuperant també algunes activitats presencials a l'aire lliure (com les clases de 'gimsuau' o les sessions de ball en línia) a mida que la situació sanitària ho permetia.

La presencialitat i la represa progressiva de la normalitat ajuda la gent gran a millorar les condicions de la seva vida quotidiana i a mantenir un bon estat de salut física, emocional i cognitiva després del fort impacte ocasionat per la pandèmia.

L'Ajuntament de Sant Boi treballa per donar resposta a les conseqüències de la situació sanitària en la ciutadania a les diferents etapes del cicle de vida .

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades