ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/06/2020 13:06:16
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Reactivem Sant Boi

L'Ajuntament de Sant Boi dins del Pla de Xoc de reactivació social i econòmica de la ciutat ha creat una segona línia d'ajuts extraordinaris adreçats a aquelles famílies que han vist reduïts els seus ingressos de manera notable a conseqüència de la pandèmia COVID 19.
Aquest ajut és d'un import de 200 euros per família, abonats amb una targeta moneder. Aquesta targeta només es podrà utilitzar per adquirir productes o serveis necessaris, amb un consum responsable, als comerços i serveis de Sant Boi de Llobregat adherits a la campanya. D'aquesta manera, amb aquest ajut contribuim a fer front a les necessitats de la infància en el context actual i a la vegada  recolzem el comerç local de proximitat.

Condicions de participació per als comerços i serveis

Poden adherir-se els comerços de venda al detall, serveis a la persona, serveis culturals i educatius, bars i restaurants i qualsevol altra activitat econòmica que presti un servei adreçat a les famílies, sempre que estigui ubicat dins de la trama urbana de Sant Boi de Llobregat.

Per participar és necessari disposar de datàfon de qualsevol entitat bancària per poder realitzar el cobrament amb targeta.

Queda expressament no permesa la venda amb aquesta targeta dels següents productes: tabac, altres articles de fumador, begudes alcohòliques, loteries i jocs d'atzar. Per la qual cosa els establiments de venda especialitzada en aquest tipus de producte (estancs, bodegues, administració de loteries, etc.) no podran adherir-se a aquesta campanya. Així mateix, en cas que es detecti que un establiment participant ven productes no autoritzats quedarà automàticament exclòs de la campanya, i no podrà participar en futures promocions.

L'Ajuntament de Sant Boi es reserva la facultat de poder excloure qualsevol comerç o servei si considera que el producte o servei prestat no és indicat i vulnera la finalitat d'aquesta campanya.

Formulari d'inscripció a la campanya Reactivem Sant Boi

La data màxima per a realitzar la inscripció serà el 12 de juny.

Informació condicions de la targeta

www.moneytopay.com

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a l'oficina "Reactivem Sant Boi" 93 654 82 22 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dilluns i dimarts també de 16 a 18 hores.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades