ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/05/2017 13:26:51
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Temporada de Teatre
Compra d'entrades a Ticketea i a Can Massallera.

www.culturasantboi.cat


La Dàmaris en concert!


Diumenge 7 de maig,12 h
Can Massallera (familiar i nens de + 1 any)

Un concert amb els temes més populars de la Dàmaris: Bon dia!, Els dies de la setmana, Tot Sona, Tu, Rentem les dents, o Els mosquits. Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d'aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament a casa i a l'escola. Els seus temes tenen un alt contingut pedagògic, de projecció de valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat per les escoles i famílies amb els més menuts com a protagonistes. Una recepta infal·lible per acostar l’amor a la música de ben petits.
Preus anticipada: 8 €
Preus taquilla: 10 €
Venda d'entrades a Ticketea
Òpera for kids


Diumenge 21 de maig,18 h
Can Massallera (familiar i nens de + 6 any)

Qui ha dit que l'òpera es avorrida? Opera for kids, és un espectacle molt divertit i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l'òpera. De la mà de l'esperit de "l'Òpera entre riures", explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgranant i comprenent els ingredients que conformen aquest art. Tot això amanit amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il·lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils. L'Òpera com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes.
Preus anticipada: 8 €
Preus taquilla: 10 €
Venda d'entrades a Ticketea
De Catalunya a l'Havana

Orquestra de cambra a4Cordes
Dissabte 3 de juny, 20 h
Can Massallera

De Catalunya a L’Havana vol ser un viatge musical que ens transporta del nostre país a la capital de l’illa cubana amb la soprano cubana Marylin Socarrás, l’orquestra de cambra “a4Cordes” de Sant Boi de Llobregat i un quartet de música moderna. Una primera part més clàssica estarà protagonitzada per peces del barroc, del romanticisme i les 5 cançons de Toldrà per soprano i piano. A la segona part del concert es faran cançons populars que van des de Joan Manuel Serrat a Sílvio Rodríguez o Amara Portuondo, cançons sud-americanes com Alfonsina i el mar ... una barreja musical que unirà el carib amb sud-amèrica i Catalunya.
Preus únic 5 €
Venda d'entrades a Ticketea
Dido & Aeneas


Diumenge 2 de juliol,19 h
Can Massallera

Està considerada la primera òpera de la història escrita en el format actual. Va ser composada per Henry Purcell en 1689, sobre el llibret que el dramaturg Nahum Tate va escriure a partir d’un episodi del IV llibre de La Eneida, creada en llatí per Virgili, on s’expliquen els amors de la llegendària Dido, reina de Cartago i el príncep troià Aeneas. L’òpera de Purcell conté una gran força teatral i una insuperable bellesa musical.
Preus anticipada: 10 €
Preus taquilla: 12 €
Venda d'entrades a Ticketea
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web