ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/24/2020 01:43:21 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Més possibilitats d'adopció per als gossos del Refugi Municipal d'Animals de Companyia
Especialistes en etologia animal analitzen individualment els gossos amb conductes anòmales

01/18/2016

Un servei especialitzat en etologia animal col·labora amb l'Ajuntament de Sant Boi per millorar les possibilitats d'adopció o acollida dels gossos amb problemes de conducta acollits al Refugi Municipal d'Animals de Companyia (RMAC).

Especialistes en educació animal i personal veterinari d'àmplia i reconeguda trajectòria professional s'estan encarregant d'avaluar de manera individual el comportament d'una vintena de gossos del RMAC. La conducta anòmala d'aquests animals els comporta dificultats per ser adoptats o acollits a una llar i, en molts casos, aquesta va ser en el seu moment la causa principal de l'abandonament.

La intervenció professional servirà per establir pautes per a la millora de conducta dels animals i per donar l'oportunitat de sortir del refugi a gossos que fins ara no tenien gairebé cap opció de fer-ho.

La iniciativa forma part d'un conjunt d'accions per millorar la qualitat de vida dels animals del Refugi Municipal d'Animals de Companyia de Sant Boi.

Al RMAC de Sant Boi hi ha en l'actualitat 34 gossos i 20 gats. L'any 2015, el servei va facilitar l'adopció de 96 gossos i 126 gats . Més d'un centenar de persones voluntàries col·laboren en la cura i l'atenció dels animals.

RMAC, c/ Riera Fonollar, 2, tel. 93 661 28 82

Facebook Adopta Sant Boi


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades