ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/15/2020 04:12:58 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament vol avançar cap a un nou model de participació ciutadana
"Participassió. Comencem de nou' és l'eslògan que convida la ciutadania a construir col·lectivament Sant Boi

05/10/2016

L'Ajuntament ha posat en marxa un procés de participació ciutadana sobre la participació ciutadana. Amb l'eslògan "Participassió. Comencem de nou", la intenció és avançar cap a la construcció col·lectiva d'un nou model.

Amb l'aval d'una reconeguda trajectòria en l'impuls de la participació ciutadana, el govern municipal vol donar resposta a la demanda creixent de la ciutadania de comptar amb noves maneres maneres de relacionar-se amb els seus governs i de ser part activa en la millora social i en la resolució de conflictes.

La participació en aquest procés es facilitarà mitjançant diferents fórmules. Una d'elles seran les converses ciutadanes , espais informals de relació on, en petits grups, tothom tindrà l'oportunitat d'expressar de quina manera li agradaria prendre part en els assumptes col·lectius de la ciutat. Per prendre part en aquestes converses, cal inscripció prèvia.

Formulari de participació en les converses (individualment)

Formulari de participació en les converses (grups)

El procés de participació ciutadana també tindrà visibilitat al carrer , on es recollirà l'opinió de veïns i veïnes a les places i espais dels diferents barris i en els principals esdeveniments públics.

L'Ajuntament comptarà amb l'opinió de les entitats i realitzarà una revisió dels actuals òrgans de participació per fer-los més oberts, flexibles i útils.

En una segona fase, es constituiran grups de treball amb les persones participants, que acabaran de definir un nou model i un nou reglament de participació ciutadana.

El Pla de govern 2015-19 de l'Ajuntament de Sant Boi planteja com a repte " que la ciutadania tingui més implicació i protagonisme en la transformació col·lectiva de la ciutat".

L'existència des de l'inici del mandat d'una regidoria de Noves formes de participació expressa la voluntat del govern municipal de continuar innovant en les polítiques de participació ciutadana.

Participació a Facebook


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades