ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:03:25 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Can Torrents acollirà demà la celebració de la "PartiFest"
L'Ajuntament vol redissenyar i renovar el model de participació ciutadana per adaptar-lo a les noves necessitats i expectatives de la ciutadania.

07/06/2016

El jardins de Can Torrents acolliran demà a les 19 hores la celebració de la "PartiFest". L'Ajuntament ha convocat aquesta trobada festiva per convidar a les persones que han participat en el procés de participació, batejat amb el nom "ParticiPassió. Comencem de nou", i totes aquelles que vulguin sumar-se a partir d'ara.

Des de fa anys, l'Ajuntament de Sant Boi ha desenvolupat nombrosos espais i instruments de participació oberts a la ciutadania, sent un dels municipis referents en participació ciutadana. Aquesta llarga experiència ha conduït a redissenyar i renovar el model de participació ciutadana per adaptar-lo a les noves necessitats i expectatives de la ciutadania. Per això s'ha impulsat durant les últimes setmanes un procés de participació en el qual s'han recollit les opinions i aportacions de més de 500 persones a través de diferents trobades i activitats.

La finalitat és aconseguir una ciutadania més activa, implicada i coresponsable amb els assumptes que ens afecten a tots.

Tres reptes

Durant aquest temps s'han realitzat reunions i xerrades de petit format adreçades a persones i col·lectius. Gràcies a la utilització d'un carret, dissenyat per promoure la campanya "ParticiPassió", s'ha explicat el procés a 360 persones en diversos llocs de la ciutat.

Com a resultat d'aquest procés s'han trobat tres grans reptes que es treballaran de forma més detallada a la segona fase del projecte, a partir de setembre, són: una participació amb tots i per a tots, més útil i amb impacte i més flexible i fàcil.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades