ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 07:33:45 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi s'adhereix a la Finestreta Única Empresarial
L'Ajuntament participarà en aquesta xarxa electrònica per simplificar tràmits i gestions en relació a l'activitat econòmica

07/28/2016

El Ple municipal ha aprovat per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament de Sant Boi a la Finestreta Única Empresarial (FUE). Un nou sistema de gestió comportarà la possibilitat de fer de manera electrònica i centralitzada tots els tràmits necessaris per dur a terme una activitat econòmica a la ciutat.

En l'actualitat aquests tràmits es realitzen de manera presencial a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic. A partir de la pròxima tardor hi haurà també la possibilitat de fer-los virtualment, des de l'apartat de tràmits del web municipal o des del Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.

En total, es preveu que en un primer moment s'hi puguin realitzar fins a 13 tràmits diferents , entre els quals la declaració responsable d'obertura, la consulta prèvia sobre la classificació de l'activitat, la llicència ambiental, l'informe previ en matèria d'incendis o el canvi de titularitat de l'activitat.

La Finestreta Única Empresarial és un requisit de la Llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa. L'Administració de la Generalitat i els governs locals de Catalunya hi treballen en xarxa per reduir i simplificar els tràmits i els procediments que cal fer per posar en marxa un negoci i fer-lo créixer, amb independència de quina en sigui l'administració responsable.

L'Ajuntament de Sant Boi aposta per la millora, simplificació i modernització de la tramitació i la gestió administrativa . En relació a l'activitat empresarial, aquesta aposta és també una aposta per facilitar l'obertura de nous negocis i el desenvolupament econòmic de la ciutat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades