ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/20/2020 09:46:09 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Voreres més amples a la plaça de la Generalitat
Finalitzen les obres de reurbanització d'un espai clau de l'eix cívic i comercial de Sant Boi

10/24/2017

La plaça de la Generalitat, un espai emblemàtic del barri de Marianao, llueix un nou aspecte. Les obres de reurbanització que s'han realitzat al llarg dels darrers mesos han permès guanyar espai per a les persones vianants, tot reforçant la centralitat cívica i comercial de la plaça i el paper com a punt de trobada veïnal.

Les obres han afectat les voreres i la calçada, però no la zona interior de la plaça. Les voreres s'han fet més amples (fins a 4 m) i s'ha reforçat l'accessibilitat dels quatre encreuaments mitjançant la supressió de barreres arquitectòniques. També s'ha millorat la il·luminació amb noves làmpades LED i s'han fet millores al clavegueram. Més entrada la tardor, es plantarà nou arbrat. Els treballs, que han durat aproximadament cinc mesos, s'han executat per fases per minimitzar les molèsties.

L'actuació formava part de les invervencions previstes en el Pla de comerç 2020 per configurar un eix cívic i comercial de referència a Sant Boi. Altres peces fonamentals d'aquest eix són el Mercat de la Muntanyeta (remodelat l'any passat) i el carrer de Lluís Pascual Roca (actualment en el tram final d'unes obres de reurbanització).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades