ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/09/2020 18:20:12
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


PORTADA

diada


Com a mesura de prevenció i seguretat per la situació sanitària causada per la COVID-19, l'Ajuntament de Sant Boi ha decidit suspendre l'acte institucional que es porta a terme tots els anys l'Onze de Setembre. Es mantindrà únicament l'ofrena floral del consistori, en nom de la ciutat, però sense presència de públic.

De tota manera es convida les entitats i associacions de Sant Boi, i de fora, a fer l'ofrena davant de la tomba de Rafael Casanova, a l'església de Sant Baldiri, de forma individual al llarg del matí del dia 11 (des de les 10 fins a les 14 hores), a fi de mantenir, ni que sigui de forma testimonial, el compromís cívic i institucional per una Catalunya justa, pròspera i on hi càpiga tothom, tot seguint l'esperit de la manifestació celebrada a la nostra ciutat l'Onze de Setembre de 1976.

Caldrà complir en tot moment les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries en matèria de contenció de la pandèmia.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades