ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/01/2022 03:44:57 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La UAB atorga a Sant Boi el Segell Infoparticipa amb la puntuació màxima del 100%
Aquesta certificació pública reconeix bones pràctiques de transparència i qualitat als webs municipals

09/22/2020

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut aquest el Segell Infoparticipa 2019, un distintiu concedit la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'acte de lliurament, celebrat aquest dilluns dia 21 de setembre, ha comptat amb la presència de representants dels 36 municipis que han obtingut la puntuació màxima en aquesta edició.

És el setè any consecutiu que l'Ajuntament de Sant Boi rep el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. La puntuació aconseguida ha estat del 100% per segon any consecutiu.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret , ha recollit el segell a la sala d'actes del Rectorat de la UAB, acompanyada pels regidors de Transparència i Bon Govern, Daniel Martínez, i de Planificació, Qualitat i Avaluació de Polítiques Públiques i de Modernització i Administració electrònica, Marc Aguilà. L'acte de lliurament ha estat presidit per la rectora de la UAB, Margarida Arboix.

El Segell Infoparticipa és una certificació anual, atorgada pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per reconèixer les bones pràctiques dels webs dels ajuntaments i administracions públiques locals.

La puntuació s'atorga després d'analitzar 48 indicadors establerts a partir de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa .

En la setena edició, correponent a l'any 2019, s'ha concedit el Segell Infoparticipa a 122 ajuntaments , consells comarcals i diputacions. 36 ajuntaments han aconseguit la puntuació màxim, amb un 100% d'indicadors positius.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades