ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/01/2022 03:16:37 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi posa en marxa un espai de participació per abordar la transició energètica a la ciutat
La ciutadania, les empreses, les entitats i l'Ajuntament hi compartiran reflexions, estratègies i projectes

12/10/2020

Sant Boi ja compta amb un espai permanent de contacte i coordinació per abordar la transició energètica amb una òptica global de ciutat. La Taula de Transició Energètica i Hídrica ha celebrat la seva primera trobada.

En aquest nou entorn de participació, l'Ajuntament, les empreses i cooperatives, els comerços, les entitats i la ciutadania de Sant Boi tenen la possibilitat d'abordar nous projectes i línies de treball , identificar dificultats i compartir experiències per dur a terme el procés de transició energètica de manera conjunta, en el marc d'un model de ciutat saludable i sostenible.

Durant la primera sessió, l'Ajuntament ha donat a conèixer les línies estratègiques plantejades per l'Ajuntament per als pròxims anys en matèria de generació i consum d'energia i aigua i s'han recollit els punts de vista i les reflexions de les persones i col·lectius assistents.

Un dels objectius més importants d'aquesta taula serà impulsar la constitució d'una gran comunitat local d'energia que comparteixi esforços cap a un nou model energètic.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades