ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/01/2022 04:34:53 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una jornada del projecte Ecoindústria mostra a les empreses experiències d'èxit en el camí cap a l'economia circular
Sant Boi defensa la transició a un model empresarial basat en la innovació i la sostenibilitat

01/14/2021

Aquest dijous, dia 14 de gener, s'ha celebrat la jornada empresarial 'De la visió a l'acció. Solucions per avançar junts en l'economia circular', organitzada pels ajuntaments de Sant Boi, El Prat, Gavà i Viladecans en el marc del projecte Ecoindústria . L'empresa santboiana Evarm hi ha participat com a exemple de bona pràctica i iniciativa pionera en l'evolució cap a l'economia circular.

La sessió ha comptat amb la participació de més de 60 persones de l'àmbit empresarial del delta del Llobregat, que han conegut de primera mà exemples d'iniciatives empresarials del territori que ja han consolidat amb bons resultats la seva aposta innovadora.

Les empreses que han posat en comú les seves experiències d'èxit han estat Evarm (Sant Boi), Lluch Essence (El Prat), J. Juan Brake Systems (Gavà) i Gacel Consortium (Viladecans).

Evarm és una empresa santboiana especialitzada en la conversió a gas de cotxes, furgonetes, camions i autobusos per reduir costos i emissions. El seu director, Xavier Ribas, ha explicat que, en l'àmbit de l'economia circular, treballen per generar localment hidrogen totalment verd i eliminar la generació de CO2 amb solucions sostenibles i innovadores.

Posteriorment ha tingut lloc un debat que ha servit per cercar solucions conjuntes en el camí cap a l'economia circular, un model econòmic innovador que l'Ajuntament promou d'acord amb l'estratègia per fer de Sant Boi una ciutat saludable i sostenible.

L'economia circular és un concepte econòmic relacionat amb la sostenibilitat. L'objectiu és reduir al màxim la generació de residus i aconseguir que el valor dels productes, els materials i els recursos es mantinguin a l'economia durant el màxim temps possible.

Aquesta activitat de sensibilització empresarial ha iniciat la cinquena edició del projecte Ecoindústria, l'economia circular del delta del Llobregat. La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona col·laboren en aquest projecte conjunt dels ajuntament de Sant Boi, El Prat, Gavà i Viladecans.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades