ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/01/2022 03:46:04 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha visitat avui l'Ajuntament de Sant Boi i la seu de la Gasol Foundation




Per abordar línies de col·laboració en la lluita contra l'obesitat infantil i la promoció d'hàbits saludables

12/17/2020

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha visitat avui l'Ajuntament de Sant Boi, on ha estat rebut per l'alcaldessa, Lluïsa Moret, en companyia del subdelegat del Govern central a Barcelona, Carlos Prieto, altres membres del govern municipal i portaveus de les forces polítiques amb representació al consistori.

El ministre ha signat al Llibre d'Honor de la Ciutat i s'ha desplaçat posteriorment a la seu de la Gasol Foundation per conèixer els projectes que la fundació dels germans Pau i Marc Gasol desenvolupa per lluitar contra l'obesitat infantil.

Entre aquests projectes hi ha l'estudi SantBoiSà, que avalua a la nostra ciutat els hàbits i els estils de vida de la població infantil. Aquest estudi forma part del programa municipal SantBoiSà per a la promoció d'hàbits saludables.

Durant la visita d'avui, el ministre Alberto Garzón ha mantingut una trobada amb la directora de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, on han perfilat futures línies de col·laboració en la lluita contra l'obesitat infantil.

Durant la trobada, a la qual també ha assistit l'alcaldessa, s'ha destacat la importància de les polítiques integrals i dels models d'intervenció comunitària a l'hora d'abordar la problemàtica de l'excès de pes en menors i s'ha destacat la importància de posar l'accent en la incidència que les desigualtats socials tenen en aquesta qüestió.

L'Ajuntament de Sant Boi comparteix amb el Ministeri de Consum i amb la Gasol Foundation l'objectiu de lluitar contra l'obesitat infantil, en el marc de les seves polítiques de promoció d'hàbits saludables i de l'estratègia per posicionar Sant Boi com una ciutat saludable i sostenible .

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades