ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/01/2022 04:56:15 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi supera el repte de recollir el pes en vidre del primer equip de la Unió Esportiva Santboiana
El dimarts 22 de desembre ha tingut lloc la cloenda de la campanya promoguda per Ecovidrio i la UES amb el suport de l'Ajuntament

12/23/2020

El dimarts 22 de desembre s'ha posat el punt final a la campanya "Recicla vidre i marca", una iniciativa d'Ecovidrio i la UES, amb el suport de l'Ajuntament, en què Sant Boi ha recollit 2.500 kg de vidre, el pes del primer equip del club de rugbi santboià. A l'acte, Ecovidrio ha fet donació de 1.500 euros per contribuir a les despeses de l'esport base.

L'acte ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, el president de la Unió Esportiva Santboiana, Miquel Martínez, i la gerent de zona d'Ecovidrio a Catalunya. Silvia Mayo.

Lluïsa Moret ha donat les gràcies per " una aliança molt productiva que ha treballat per incorporar la recollida selectiva com a element fonamental en la lluita contra el canvi climàtic". L'alcaldessa ha destacat també que aquest és " un exemple per a Sant Boi , en el marc de l'estratègia de ciutat sostenible i saludable"

La campanya demanava a la ciutadania que diposités els envasos de vidre en els tres contenidors decorats expressament situats a l'Estadi Baldiri Aleu, la plaça de la República i la plaça de Catalunya.

La iniciativa es va posar en marca el passat 15 de febrer. Encara que es va haver de suspendre a causa de la situació sanitària, els santboians i les santboianes han mostrat el seu compromís amb el reciclatge durant aquests mesos . Ho demostra el fet que, a final de novembre, la recollida d'envasos de vidre va ser un 7,4% superior que durant el mateix període de 2019. Aquest fet també ha estat possible gràcies a la tasca realitzada pels serveis municipals durant la pandèmia.

L'any 2019 es van recollir, a Sant Boi, un total de 1.279 tones d'envasos de vidre, una xifra que esdevé una mitjana de 15,3 kg per persona.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades