ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/15/2022 03:34:38 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova dificultat per a la represa de les obres de la variant de la C-245
El Ministeri de Foment ha fet els tràmits per reiniciar els treballs, però l’empresa adjudicatària ha entrat en situació de preconcurs de creditors

04/25/2017

El Ministeri de Foment ha comunicat als ajuntaments dels municipis afectats per les obres de la variant de la C-245 que els treballs de construcció d’aquesta infraestructura no es podran reprendre durant el mes d’abril tal com s’havia previst.

El consell d’administració de l’empresa pública contractant, Sociedad Estatal de Infraestructuras del Transporte Terrestre (SEITT, SA), va aprovar el dia 30 de març els tràmits necessaris per reiniciar l'execució del projecte Prolongació de l’autovia del Baix Llobregat C-32, tram ronda Litoral-autopista A-16.

El Ministeri de Foment ha informat, però, que l’empresa adjudicatària, Isolux-Corsán, ha entrat en situació de pre-concurs de creditors .

El director general de Carreteras, Jorge Urrecho, havia adoptat el compromís de reiniciar les obres de la variant aquest mateix mes d’abril en una reunió celebrada el 24 de febrer amb la presència de les alcaldesses de Sant Boi, Lluïsa Moret, Santa Coloma de Llobregat, Anna Martínez; Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, i l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, així com representants de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Per analitzar conjuntament la nova situació, en les pròximes hores es convocarà una reunió de la comissió de seguiment i coordinació de les obres , amb la presència de totes les institucions implicades, mentre el Ministeri de Foment i l’empresa adjudicatària cerquen una solució perquè una altra empresa es pugui fer càrrec dels treballs amb la mínima demora possible.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades