ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/02/2022 01:43:27 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Torna el programa Suport a l'Estudi "Tu pots!"
Alumnes d'ESO i batxillerat dels 5 instituts públics de la ciutat reben suport escolar

10/25/2017

Aquesta setmana ha començat una nova edició del programa Suport a l'Estudi "Tu Pots!". Cinc instituts públics de Sant Boi participen en aquesta iniciativa destinada a alumnes d'ESO i batxillerat durant els mesos d'octubre a juny.

Alumnes dels 5 instituts públics de la ciutat, derivats pels mateixos centres, reben classes de suport dos dies per setmana (dues hores). Com en edicions anteriors, també hi participa un centre de primària. Deu professors/es de la ciutat han estat contractats per fer les classes als centres participants. El programa compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

La dinàmica de les sessions consisteix en treballar la millora de les matèries en les que presenten més dificultats mitjançant la realització dels seus deures, aplicant tècniques d'estudi. Aquest curs es desenvoluparà un pla individual de les matèries prioritàries a tractar i les corresponents tècniques d'estudi. A més, pels estudiants de primer d'ESO, s'ha dissenyat un pla per tal d'acompanyar-los en la seva adaptació a la nova etapa. També hi ha programades sessions amb mares i pares de l'alumnat participant per posar-los al dia de les tècniques realitzades i perquè puguin fer un seguiment més acurat de l'evolució acadèmica dels seus fills i filles.

Una altra novetat d'aquest any és que els estudiants de batxillerat s'agrupen en dos centres (Rubió i Ors i Marianao) per poder formar grups més homogenis en quant a matèries en les que tenen més dificultats i, així, poder-los oferir unes sessions més especialitzades en les corresponents disciplines.

Millora de resultats

Més de 800 alumnes d'ESO i batxillerat de Sant Boi han participat en els dos darrers cursos escolars en el projecte de Suport a l'Estudi "Tu pots!" Els resultats obtinguts han estat fins ara força satisfactoris. En l'última edició, el nombre mitjà de matèries suspeses per l'alumnat participant va baixar de 4,4 a 2,2 (entre la primera avaluació i la global de juny), mentre que la nota mitjana aconseguida als seus butlletins es va incrementar en 0,8 punts (de 4,8 a 5,6).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades