ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:09:02 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un projecte innovador de formació dinamitzat per treballadors i treballadores municipals rep diversos premis estatals
L'Ajuntament impulsa aquest projecte per facilitar la gestió del coneixement i l'aprenentatge permanent

11/13/2017

Un projecte de l'Ajuntament de Sant Boi destinat a la formació i el desenvolupament de la plantilla municipal ha obtingut fins a 4 premis de caràcter estatal des que es va posar en funcionament l'any 2015. Un grup de treballadors i treballadores s'encarrega de filtrar i presentar continguts interessants per a l'actualització professional i compartir-los en una plataforma digital interna.

Aquest projecte d'aprenentatge col·laboratiu s'anomena Dinamització de Continguts. Els serveis de Recursos Humans de l'Ajuntament impulsen des de l'any 2015, dintre del Pla Avançat-Construint Aprenentatge, per facilitar la millora contínua, l'adquisició i l'actualització de coneixements .

L'aportació més innovadora del projecte és la participació activa de 30 treballadors i treballadores que filtren a la xarxa continguts útils relacionats amb la feina o el desenvolupament professional i els posen a disposició de la resta de companys.

10 d'aquestes persones, amb coneixements avançats en eines 2.0, són dinamitzadors de continguts i la resta, col·laboradors del projecte. La seva tasca els serveix personalment per actualitzar coneixements i ajuda altres treballadors i treballadores municipals a fer-ho, estalviant temps i facilitant l'aprenentatge en el propi lloc de treball.

Les publicacions aportades a la plataforma digital tenen títols com 'Tornada al cole segura', 'Vull editar un PDF', 'L'inhibidor del bullying', 'Qui entra al museu' o 'Què són les smart-cities?'.

El darrer guardó, el Premi Cegos

L'últim guardó rebut per aquest projecte ha estat el Premi Cegos-Equipo y Talento 2017 que reconeix les millors pràctiques de Recursos Humans de l'Estat Espanyol en l'àmbit de Formació i Desenvolupament.

Entre la resta d'empreses premiades hi havia companyies del prestigi de Seat, Caixabank, Ericsson España, Telefònica, Vodafone, Banco Santander o L'Oréal,

Aquest mateix projecte ja havia guanyat el Premi a la Millor Acció Formativa en Innovació al Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos (2015) i el Premi a l’Innovació Didàctica de l’INAP (2015).

A més, tot el model formatiu global del personal municipal de l'Ajuntament de Sant Boi va rebre també el Premi Capital Humano a la Política Estratègica de Formació i Desenvolupament (2016).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades