ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/05/2023 04:59:12 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La ciutat inverteix en la millora de les àrees de jocs infantils
Les primeres actuacions ja estan en marxa a places i parcs de Sant Boi

11/14/2017

L'Ajuntament invertirà 2 milions d'euros durant els pròxims 5 anys per renovar les àrees de jocs infantils de Sant Boi. Les prioritats de les actuacions seran instal·lar jocs més vistosos, millorar l'estat de conservació de les àrees existents i minimitzar els riscos de seguretat.

El pla preveu que es col·loquin diferents tipus de jocs, entre els quals destaquen tirolines i cúpules d'escalada . L'Ajuntament vol incrementar el número de peces per a infants majors de 7 anys i que les àrees de jocs prioritzin l'aportació de valors pedagògics, siguin accessibles per a persones amb cadires de rodes i incloguin elements inclusius.

L'execució del Pla de millora de jocs infantils 2017-21 ha començat amb actuacions que ja han finalitzat a la plaça de Catalunya (10 elements nous), a la zona d'equipaments de La Parellada (6 elements) i a la plaça dels Focs de Sant Joan (nova àrea de jocs). Ara també es fan actuacions de millora a la plaça de Francesc Ferrer i Guàrdia i a la cantonada Joaquim Auger/Girona.

L'any 2018 es prioritzaran actuacions com la reordenació de les àrees de jocs del barri de Camps Blancs , la creació d'una nova àrea als jardins de l'Astasieta o la segona fase de la remodelació dels jocs de la plaça de Catalunya. I en els tres anys següents, es continuarà destinant recursos per a nous projectes a tots els barris.

El pla de millora preveu que a les àrees de jocs es posi, com a criteri general, terra de sorra de riu (bona amortiguació i baix cost de manteniment) i, en determinats casos, cautxú. Pel que fa a les tanques de protecció, seran de fusta i metall, més resistents al trencament i a possibles robatoris, i amb cantells arrodonits per reduir el risc de lesions.

Sant Boi compta en l'actualitat amb 71 àrees de jocs infantils; n'hi ha una a menys de 150 metres de la gran majoria dels domicilis de Sant Boi. El Pla de millora de jocs infantils 2017-21 donarà resposta a la demanda ciutadana de renovar-les al llarg dels pròxims 5 anys i crear-ne de noves.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades