ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/27/2022 01:40:09 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou espai de conversa i debat sobre feminisme, igualtat i LGTBI+
Sant Boi manté un compromís permanent amb la igualtat i la diversitat

09/13/2018

L'Ajuntament posa en marxa per al darrer trimestre de l'any una nova iniciativa per promoure la igualtat real entre dones i homes i el respecte a la diversitat. L'activitat 'Converses feministes' vol ser un espai de conversa, aprenentatge i debat sobre temes relacionats amb el feminisme, la igualtat i la diversitat.

Tot i que les programacions d'activitats del Dia Internacional de les Dones (8 de març) i el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre) concentren els esforços més visibles de l'Ajuntament de Sant Boi en relació a aquesta qüestió, el compromís amb la igualtat entre dones i homes i amb la diversitat sexual s'estén al llarg de tot l'any.

Una nova proposta s'hi sumarà aquesta tardor. En aquest cas, es tracta de 'Converses feministes', un espai obert que farà servir lectures, vídeos i notícies per reflexionar sobre la mirada de gènere .

L'activitat, que forma part de la programació del Centre de Recursos i Documentació de les Dones , s'adreça a tota la ciutadania que hi estigui interessada i a col·lectius específicament relacionats amb els temes tractats, membres de la comunitat educativa, agents socials i professionals de serveis especialitzats.

Les inscripcions, a partir del 18 de setembre

Les inscripcions es podran fer a partir del 18 de setembre al web Igualtat Sant Boi o al CRDD (Can Jordana, c/Ebre, 27). Les tres sessions previstes tindran lloc a Can Massallera els dijous 18 d'octubre, 15 de novembre i 13 de desembre, de 17.30 a 19 hores.

Altres iniciatives municipals que expressen el compromís amb la igualtat i la diversitat són el protocol contra l'assetjament en festes majors (que s'activa en moments com la Festa Major, la Fira de la Puríssima o el festival de música Altaveu), la campanya Això no és amor (per a la prevenció, denúncia i visibilització de qualsevol tipus d'expressió de la violència masclista) o la campanya Sant Boi és diversa (sobre la diversitat d'identitats i opcions sexuals i de gènere).

Inscripcions


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades