ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/02/2022 01:33:07 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Albert Mendiola, Judith Corachán, Menja Salut Sant Boi, DNA Family Book i l'equip sots-18 femení de rugbi de la UE Santboiana guanyen els Premis Ciutat de Sant Boi 2018
La gala de lliurament dels guardons ha tingut lloc aquest divendres, dia 21 de setembre

09/21/2018

El xef Albert Mendiola (Premi d'Honor Ciutat de Sant Boi), la triatleta Judith Corachán (Premi Especial Ciutat de Sant Boi), l'equip femení de rugbi sots-18 de la UE Santboiana (Foment dels Valors Cívics i Socials), el col·lectiu Menja Salut Sant Boi (Accions Sostenibles i Saludables) i el servei DNA Family Book (Economia i Innovació) han obtingut els Premis Ciutat de Sant Boi 2018.

La gala de lliurament dels guardons s'ha celebrat aquest divendres, dia 21 de setembre, a Can Massallera. Durant la presentació de l'acte, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha afirmat que "avui fem un reconeixement públic a la nostra gent, a les iniciatives que ens fan sentir orgullosos, ens representen i ens projecten més enllà de la nostra ciutat". "Sou un exemple", ha dit, "del que volem per a Sant Boi".

L’Ajuntament convoca cada dos anys els Premis Ciutat de Sant Boi. L’objectiu és posar de relleu les trajectòries i aportacions més significatives de persones, entitats i organitzacions de la ciutat.

Per primer cop, la ciutadania ha pogut votar per mostrar les seves preferències entre les candidatures presentades (20 en total, sumant totes les categories). Les votacions populars s’han fet per Internet i el resultat de les votacions ha tingut incidència en la decisió final del jurat.

En aquesta edició s’han introduït alguns canvis en les categories convocades i en les seves denominacions, principalment la incorporació d’un apartat específic vinculat a l’estratègia de futur de la ciutat (Premi d’Accions Sostenibles i Saludables).

Els Premis Ciutat de Sant Boi 2018 han recaigut en les següents persones, col·lectius, equips i serveis:

Premi Foment dels Valors Cívics i Socials / Equip femení de rugbi sots 18 de la Unió Esportiva Santboiana

L’únic equip júnior femení de rugbi existent al territori català. Té com a objectiu principal evitar la pèrdua de jugadores d’entre 13 a 17 anys per ajudar que arribin al primer equip.

Premi Accions Sostenibles i Saludables / Menja Salut Sant Boi

Un grup de professionals compromesos amb la millora de l’alimentació de la població de Sant Boi. Per diferents mitjans, donen a conèixer els beneficis d’una nutrició saludable, conscient i natural i desenvolupen diàriament aquesta tasca als respectius negocis.

Premi Economia i Innovació / DNA Family Book

Aquest servei de l’empresa Family Sinergy, S.L. promou la salut de les generacions actuals i futures i posa a disposició de les famílies l’ADN dels seus membres, que permet identificar la causa genètica de patologies actuals i futures per a la prevenció, el tractament o el guariment

Premi d’Honor Ciutat de Sant Boi de Llobregat / Albert Mendiola Tixell

Deixeble de Martín Berasategui, és el xef dels restaurants Marimorena Sant Boi i Marimorena Barcelona. Va ser proclamat Cuiner de l’Any 2017. La seva cuina tècnica i depurada es basa en els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat

Premi Especial Ciutat de Sant Boi de Llobregat / Judith Corachán Vaquera

Triatleta i entrenadora professional i personal. Campiona durant anys de competicions de natació de Catalunya i d’Espanya en 50 i 100 metres papallona i del Campionat de Catalunya 2013 de distància mitjana de triatló. Primera triatleta espanyola participant al Mundial d’Ironman 70.3.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades