ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2023 07:04:56 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Les nenes i els nens del Consell d'Infància participaran en el disseny de camins escolars segurs
És un dels encàrrecs de l'Ajuntament als consellers i les conselleres per als pròxims dotze mesos de feina

11/22/2018

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha encarregat al Consell d'Infància de Sant Boi de Llobregat participar en el disseny dels camins escolars segurs de la ciutat. Ha estat durant l'acte de renovació d'aquest òrgan de participació infantil, que ha tingut lloc el dimecres 21 de novembre a Can Massallera en el marc dels actes de celebració dels Dia Internacional dels Drets de la Infància.

El Consell d'Infància també té l'encàrrec de distribuir a diferents llocs de la ciutat la bústia que els consellers i les conselleres han dissenyat durant aquest any per recollir idees, propostes i opinions de les nenes i els nens de Sant Boi. Un altre encàrrec és participar, el pròxim 30 de novembre, a l'acte simbòlic d'encesa de l'enllumenat nadalenc de la ciutat.

Representants de les escoles i les entitats d'infància

El Consell d'Infància de Sant Boi de Llobregat es va constituir el març de 2015. La d'aquest dimecres ha estat la cinquena renovació del plenari, sempre format per nens i nenes d'entre 9 i 11 anys. Aquest cop hi han accedit 24 infants de 4t de Primària i s'han acomiadat 20 infants de 6è (després de dos anys de treball). En l'actualitat hi ha representades 16 escoles i 6 entitats d'infància de Sant Boi.

El parc dels Somnis, un nom escollit pels nens i les nenes

Durant l'acte de renovació també s'ha presentat la memòria de les actuacions dutes a terme durant l'últim any per encàrrec de l'Ajuntament. Gràcies a la feina del Consell d'Infància, un espai públic de Sant Boi s'ha batejat amb el nom de 'parc dels Somnis', a proposta dels nens i les nenes.

El parc dels Somnis conté una de les dues àrees de jocs infantils que s'han remodelat amb les idees aportades pels infants de Sant Boi mitjançant el Consell d'Infància, que enguany ha participat també en l'organització dels actes d'inauguració d'aquests dos espais. També ha aportat idees per renovar altres dues àrees: els jardins de l'Estacieta (barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou) i la plaça de l'Olivera (barri de Casablanca).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades