ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:34:26 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Multicines Can Castellet de Sant Boi serà seu del festival de curtmetratges FILMETS
Les sessions previstes a la ciutat s’afegeixen a les que tindran lloc a Badalona i a l'Institut Francès de Barcelona

10/10/2019

Els Multicines Can Castellet de Sant Boi de Llobregat seran una de les seus del FILMETS Badalona Film Festival , que enguany celebrarà la 45a edició amb el lema 'Dreaming is possible'. Aquest dijous, dia 10 d'octubre, ha tingut lloc l'acte de presentació de la seu de Sant Boi.

L’acord perquè Sant Boi sigui subseu del FILMETS ha estat possible gràcies a l’ interès compartit per l’organització del festival, per l’Ajuntament de Sant Boi, propietari dels multicines, i per l’empresa gestora de les sales, Benecé. El festival tindrà lloc del 18 al 27 d'octubre.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret , ha expressat la satisfacció "per aquesta aliança amb el millor festival de curtmetratges del nostre país" i ha destacat el valor de l'acte de presentació com a "símbol de l'aposta estratègica per fer de Sant Boi un referent cultural i per impulsar la comunitat cultural i el talent local en diferents disciplines".

El regidor de Cultura, José Manuel González Labrador , ha valorat el fet que els Cinemes Can Castellet avancin "cap a un nou model d'equipament cultural destinat no només a l'exhibició cinematogràfica sinó a noves vies de treball de la mà de la comunitat cultural local".

El conseller delegat de FILMETS, Josep Vinyeta , ha felicitat Sant Boi per sumar-se com a nova seu del festival i ha indicat que "volem apropar al públic en un nou àmbit territorial productes de qualitat que no compten amb les vies de distribució del cinema comercial". També ha destacat "el vessant pedagògic de les activitats paral·leles organitzades pel festival".

Els Multicines Sant Boi projectaran amb entrada lliure una trentena de pe·lícules de la secció competitiva internacional del festival, entre elles el documental ' Sant Boi respira un altre aire ', del realitzador santboià José Luis López.

Hi ha previstes tres sessions de la secció competitiva, entre les quals una sessió de Filmets en Família; una altra amb curtmetratges LGTBI del festival BFI Flare Films de Londres i dues més adreçades a alumnes de 3r de Primària i 4t d’ESO.

SESSIONS a Sant Boi

DIUMENGE 20 D’OCTUBRE

A les 12 hores, FILMETS en família.

Sessió internacional número 6. Curtmetratges adreçats al públic familiar

DIMARTS 22 D’OCTUBRE

A les 11 hores, FILMETS Primària

Sessió adreçada a alumnes de 3r de Primària d’escoles públiques i concertades de Sant Boi

A les 20.30 hores. FLARE Films

Sessió monogràfica on es podran veure nou curts de temàtica LGTBI

DIMECRES 23 D’OCTUBRE

A les 11.30. FILMETS Secundària

Sessió adreçada a alumnes de 4t d’ESO d’instituts de Sant Boi

A les 20.30 hores. Sessió internacional número 18

DIJOUS 24 D’OCTUBRE

A les 20.30 hores. Sessió internacional número 22

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades