ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/28/2022 01:32:35 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, es reuneix per videoconferència amb nois i noies del Consell Local d'Adolescència
Durant una sessió telemàtica, els i les adolescents han explicat com estan vivint el confinament

04/23/2020

El Consell Local d'Adolescència de Sant Boi (CLA) ha celebrat aquest dimecres, dia 22 d'abril, una sessió telemàtica. Una quinzena d'adolescents d'entre 12 i 16 anys han conversat per videoconferència amb l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i altres membres del govern municipal, amb qui han compartit les vivències i els sentiments que els genera l'actual situació d'emergència sanitària.

Els adolescents han coincidit a considerar que el fet de no poder sortir de casa deixa més temps per a la reflexió , fa que es trobin a faltar insospitadament algunes coses i ajuda a l'aparició de noves aficions.

El grup ha assegurat que han de fer diàriament moltes tasques dels seus centres educatius i s'ha interessat per l'atenció que estan rebent durant aquesta situació d'emergència les persones vulnerables i per com serà per a la gent de la seva edat el retorn progressiu a la normalitat (l'escola, les vacances, etc).

Durant la videconferència, han demanat a l'Ajuntament poder comptar amb un espai web propi del Consell Local d'Adolescència (CLA) i amb més difusió de les seves activitats a les xarxes socials.

En l'actualitat, el CLA treballa per elaborar una guia d'educació sexual per a adolescents, que és l'encàrrec que els ha fet l'Ajuntament tot recollint una de les principals demandes expressades per les persones d'aquesta franja d'edat. Durant el confinament, el Consell Local d'Adolescència manté viu el seu compte d'Instagram (@CLAsantboi) amb el hashtag #CLAnfinament.

El Consell Local d'Adolescència de Sant Boi està format per alumnes dels instituts de Sant Boi, membres d'entitats socioeducatives i de lleure i exintegrants del Consell Local d'Infància.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades