ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/27/2022 12:47:13 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El principal eix comercial de Sant Boi es tanca a la circulació de vehicles tots els divendres i dissabtes
L'Ajuntament està adaptant progressivament l'espai públic de la ciutat a les necessitats d'una nova mobilitat

05/07/2020

Els carrers de Lluís Pascual Roca i Francesc Macià, que configuren el principal eix cívic i comercial de Sant Boi, es tancaran a la circulació de vehicles els divendres i els dissabtes a partir de demà, dia 8 de maig, per facilitar la circulació a peu i el manteniment de la distància social recomanada per evitar el risc de contagi de la Covid-19.

En concret, es tallarà des de les 8 fins a les 21 hores el tram viari que concentra habitualment més afluència de persones a la ciutat. Aquest tram segueix el traçat dels carrers Francesc Macià (des del carrer de Cerdanya) i Lluís Pascual Roca (fins a la benzinera). El tancament a la circulació afectarà durant aquests dos dies de la setmana els autobusos que circulen per aquests carrers, que faran un recorregut alternatiu.

Bus: recorregut alternatiu

Aquesta actuació forma part de les mesures adoptades pel govern municipal per adaptar progressivament l'espai públic de Sant Boi a les noves necessitats de mobilitat obertes per les fases de 'desescalada' del confinament per la Covid-19. La mesura s'adopta, però, amb vocació de continuïtat de cara al futur.

El passat cap de setmana ja es va tancar també a la circulació de vehicles, per primer cop, el carrer de Joaquim Rubió i Ors , un altra zona de la ciutat que concentra activitat comercial i gran afluència de persones. En aquest cas, el tall es du a terme tots els dies de la setmana (de dilluns a diumenge) entre les 9 i les 13 hores.

Per facilitar una mobilitat responsable i el manteniment de la distància de seguretat entre persones, l'Ajuntament recomana a la gran majoria de carrers del nucli urbà un únic sentit de circulació per a vianants a les voreres estretes (menys de 4 m d'amplada) i ha establert prioritat de pas invertida perquè es pugui creuar en qualsevol punt de la calçada i velocitat màxima de 20 km/h per als vehicles.

L'espai públic s'està senyalitzant amb fletxes de direcció al terra, senyals de prioritat invertida i nova cartelleria.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades