ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/27/2022 08:19:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi és un dels municipis participants en un projecte de cooperació amb la regió Marràqueix-Safi del Marroc guanyador del premi Platforma Awards 2020
El guardó, avalat per institucions de la Unió Europea, valora la col·laboració entre regions i municipis europeus i altres de diferents parts del món .

06/10/2020

La nostra ciutat és una de les participants en el projecte que ha rebut el 1r premi de l'edició 2020 dels Platforma Awards . Es tracta d'un projecte de cooperació sobre democràcia participativa i igualtat de gènere impulsat per la Diputació de Barcelona i l'Institut Marroquí per al Desenvolupament Local (IMADEL) amb la regió de Marràqueix-Safi (Marroc). Platforma és la coalició europea de governs locals i regionals en l'àmbit de cooperació descentralitzada.

El projecte guardonat es va desenvolupar entre octubre de 2017 i juliol de 2019 amb l'objectiu general d'enfortir la democràcia local per mitjà d'una plataforma d'intercanvi d'experiències municipals i bones pràctiques innovadores de participació ciutadana i de la promoció de polítiques d'igualtat de gènere en l'àmbit local. A més de Sant Boi, van participar en aquesta iniciativa els municipis de Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca del Penedès, Sant Feliu de Llobregat, Igualada, Cerdanyola del Vallès, Sant Pere de Ribes, El Prat de Llobregat i Vallromanes.

Aquest treball de cooperació internacional va afavorir el desenvolupament d'una experiència pilot de col·laboració entre Sant Boi i la comuna de Benguerir , mitjançant la qual tècnics i tècniques de diversos departaments municipals van acompanyar la població marroquina a l'hora de definir campanyes de prevenció de la violència masclista i un servei a la pàgina web de la localitat similar al T'escoltem de Sant Boi.

El premi permet la producció d'un vídeo per donar a conèixer el projecte . El segon premi d'aquesta edició dels Platforma Awards ha estat per al projecte impulsat per la ciutat de Bornem (Bèlgica) i el municipi de Nguthu (Sudàfrica) i el tercer per al projecte entre la ciutat de Lille (França) i la comuna d’Oujda (Marroc). Una menció especial ha anat per al treball dut a terme entre la ciutat de Burdeus (França) i el govern de l’estat de Guanajuato (Mèxic).

A la fotografia, visita de la de la delegació santboiana a Benguerir, en el marc del projecte, fa uns mesos. 

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades