ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/02/2022 12:47:03 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Consell Local d'Infància renova la composició amb nens i nenes escollits democràticament a escoles i entitats
Aquest òrgan de participació infantil creat l'any 2015 ha continuat treballant virtualment durant la pandèmia

12/16/2021

Aquest dimecres, dia 15 de desembre, s'ha celebrat al Casal de Casablanca l'acte de renovació de components del Consell d'Infància de Sant Boi (CLI). En formen part 50 infants escollits democràticament a les seves escoles o entitats.

FOTOS

Els nous consellers i conselleres ja tenen un encàrrec de l'Ajuntament: organitzar un acte públic per donar a conèixer els tres contes que el Consell Local d'Infància ha elaborat per reivindicar els drets universals de la infància . Són contes fets amb idees i il·lustracions dels nens i les nenes del CLI.

A més, hauran de treballar per fomentar l'arribada de propostes a les bústies infantils de la ciutat.

El CLI és un òrgan de participació creat l'any 2015. En formen part 50 nens i nenes d'entre 9 i 11 anys de 16 escoles i 6 entitats d'infància de Sant Boi. Enguany s'hi han sumat dues de noves: l'Escola Vedruna i l'Esplai Cargol.

Els consellers i les conselleres que ara han deixat el càrrec han fet balanç de la feina feta durant els últims dos anys, al llarg dels quals, malgrat la pandèmia, han seguit treballant mitjançant trobades virtuals. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït el seu esforç.

Aquestes han estat les principals tasques dutes a terme:

- Creació de tres contes ('Això era i no era') i organització de l'acte del Dia Universal dels Drets de la Infància

- Creació del blog del Consell Local d'Infància- Participació en el disseny de la remodelació urbanística de la plaça de Mercè Rodored- Elaboració d'un vídeo per animar els infants durant el confinament- Elaboració d'un vídeo per animar a l'ús virtual de les bústies infantils

- Participació en el disseny de la remodelació urbanística de la plaça de Mercè Rodored

- Elaboració d'un vídeo per animar els infants durant el confinament

- Elaboració d'un vídeo per animar a l'ús virtual de les bústies infantils

En prendre el relleu, els nous integrants del CLIA han rebut l'acreditació, una motxilla que representa simbòlicament el càrrec i han signat l'acta de consellers/eres.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades