ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/23/2023 08:39:49 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Finalitzen les obres de reurbanització del carrer de Joan Martí, al barri de Marianao
L'actuació és un nou pas en el procés de transformació de l'espai públic

05/26/2022

Les obres de reurbanització del carrer de Joan Martí han finalitzat. La remodelació d'aquesta artèria del barri de Marianao ha guanyat espai per caminar, tot creant un nou eix de passeig i convivència veïnal. Sant Boi dona continuïtat així al procés de transformació del seu espai públic, tot configurant un entorn urbà de qualitat, sostenible i centrat en les necessitats de les persones.

Les obres han millorat l'accessibilitat a tot el carrer i la seguretat de la circulació. Les dues voreres s'han ampliat, una d'elles amb tractament de plataforma única respecte a la calçada per prioritzar els vianants. Les cruïlles i els passos de vianants han guanyat visibilitat.

L' enllumenat públic s'ha renovat amb LED per estalviar energia i minimitzar la contaminació lumínica i la presència d'arbrat i elements vegetals s'ha incrementat. S'ha col.locat nou mobiliari urbà i les xarxes de subministrament s'han adequat.

El principal objectiu de l'actuació, realitzada en un tram de 330 m de longitud, ha estat configurar un entorn més còmode per al pas de les persones, que convida a passejar i relacionar-se, i connectat amb les zones més activitat comercial del barri de Marianao.

La transformació de l’espai públic és una de les grans prioritats de l’Ajuntament de Sant Boi. La renovació del carrer de Joan Martí se suma ara a altres projectes transformadors que s'han dut o es duen a terme a la ciutat.

És el cas de les piscines d'estiu (estrenades al juny 2021), la remodelació de la plaça de la República , davant del Mercat de la Muntanyeta (finalitzada el passat mes de març), la reurbanització del carrer de Sant Pere , al nucli històric (ja en la recta final) o la renovació integral de la xarxa d'enllumenat públic amb LED i telegestió intel·ligent (en marxa des d'aquest mateix mes de maig).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades