ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/21/2023 08:55:11 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La quarta convocatòria del Programa Futur ofereix nous ajuts per a la reactivació de comerços i petites empreses
L'Ajuntament incentiva amb aquesta iniciativa la digitalització i la transició ecològica del teixit econòmic local

06/08/2022

L'Ajuntament ha obert la quarta convocatòria del Programa Futur. La iniciativa ofereix suport als diferents sectors econòmics de la ciutat per reactivar-se, enfortir la competitivitat i fer una aposta de futur orientada a les noves necessitats del mercat. El pressupost que s'hi destina ascendeix a 147.000 euros.

Sol·licituds (fins al 30 de juny)

Des de la primera edició, convocada al juny de 2020, l'objectiu principal d'aquest programa és donar suport a petits negocis locals i persones que treballen en règim d'autònoms perquè puguin aprofitar la situació generada per la pandèmia com una oportunitat de futur.

En línia amb aquest objectiu, els projectes subvencionables han d'estar orientats cap a la transformació digital , la transició ecològica , la diversificació de l'activitat econòmica o la millora de la seguretat i la salut laboral .

Les bases de la convocatòria preveuen subvencions per valor del 70% dels projectes, fins a un màxim de 3.000 euros i a partir d'una inversió mínima de 500 euros.

En les tres primeres convocatòries del programa, l'Ajuntament ha concedit subvencions per un valor de 400.000 euros a més de 170 empreses , microempreses, establiments de restauració i petits negocis d'autònoms amb seu al municipi.

El Programa Futur, que torna a comptar amb suport de l'AMB i la Diputació de Barcelona, és fruit de l' ecosistema de col·laboració públicoprivada que s'ha configurat a Sant Boi entre l'Ajuntament i els agents econòmics i socials del municipi des de l'inici de la pandèmia per gestionar els seus efectes.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades