ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/23/2023 09:22:38 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


166 nens i nenes de tres entitats esportives de Sant Boi participen al projecte COACH+ de promoció d'hàbits saludables
Aquesta temporada s'hi han sumat el FC Santboià, l'AE Club Natació Sant Boi i el CF Vinyets-Molí Vell

07/28/2022

Tres entitats esportives de Sant Boi (l'Associació Esportiva Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets-Molí Vell i el FC Santboià) han participat durant aquesta temporada en el projecte COACH+, una iniciativa de la Gasol Foundation i l'Ajuntament per promoure el canvi d'hàbits al voltant dels 4 pilars de la vida saludable: l'alimentació, l'activitat física, el son i el benestar emocional.

166 nens i nenes de la ciutat han gaudit d'aquesta iniciativa, en la qual també ha participat l'Escuela de Fútbol Denis Suárez, l'entitat fundada pel futbolista del Celta de Vigo a la localitat de Salceda de Caselas (Pontevedra).

Les activitats que es realitzen, adaptades a cada disciplina , ofereixen als nens i a les nenes la possibilitat de millorar els estils de vida mentre gaudeixen del seu esport favorit.

En paral·lel, l' equip tècnic i directiu de les entitats participants és format per esdevenir expert i referent en la promoció de la salut més enllà de l'activitat física.

El programa COACH+ es desenvolupa a diferents entitats esportives des de la temporada 2017-18 i en l'actualitat, compta amb el suport de la companyia danesa Novo Nordisk, dedicada a la cura de la salut.

A Sant Boi, sis entitats esportives més han pres part en el programa COACH+ en anys anteriors: el Club d'Atletisme Sant Boi, la Unió Esportiva Santboiana, el Club Handbol Cooperativa Sant Boi, el Club Esportiu Marianao-Poblet, el Club Voleibol Sant Boi i el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi.

L'Ajuntament de Sant Boi i la Gasol Foundation mantenen una aliança per treballar conjuntament en diferents projectes a partir d'objectius estratègics compartits, com són la promoció d'hàbits saludables o la lluita contra l'obesitat infantil .

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades