ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/27/2023 12:20:05 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


2K Foundations, la Gasol Foundation i l'Ajuntament han presentat la renovació de la pista de bàsquet de La Muntanyeta
La instal·lació, oberta a la ciutadania, és la primera renovada a Espanya en el marc del projecte internacional de 2K Foundations

10/27/2022

Aquest dijous, 17 de novembre, s'ha presentat a Sant Boi la primera de bàsquet renovada a Espanya en el marc del projecte de 2K Foundations, amb la col·laboració de la Gasol Foundation i l'Ajuntament. Es tracta de la pista de bàsquet del parc de la Muntanyeta, situada davant de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. El disseny ha estat a càrrec de l'artista urbà Digo Diego .

L' acte d'inauguració ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret; la directora executiva de la Gasol Foundation Europa, Cristina Ribes, i la Global Communications 2K/2K Foundations, Cori Barret. Com a part de la celebració, al llarg de la jornada diverses escoles de la ciutat participen en activitats de promoció d'hàbits saludables. També estan previstos tornejos 3x3 i altres activitats obertes a la ciutadania.

El disseny de les pistes ha anat a càrrec de Digo Diego, artista urbà internacionalment reconegut pel seu acolorit compromís social. En aquesta obra, geometria i abstracció dialoguen per il·lustrar la dimensió de l'esport del bàsquet en el seu apropament a la societat.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret , ha destacat la importància que aliances com aquesta amb la Gasol Foundation i 2K tenen per dissenyar les ciutats del futur. També ha explicat que aquesta pista és un impuls per a les polítiques de promoció de la pràctica esportiva i els hàbits saludables que du a terme l'Ajuntament de Sant Boi. "L'activitat física i l'esport", ha afirmat, "són elements de salut i benestar, aprenentatge de valors i cohesió social".

La instal·lació esportiva ara renovada consta d'una pista de bàsquet i una pista més petita on es pot practicar la modalitat de 3x3. És un equipament obert a la ciutadania per gaudir de l'esport i l'activitat física. Al llarg de l'any 2023 s'hi organitzaran activitats familiars per promoure els quatre pilars dels hàbits de vida saludable: activitat física i esport, alimentació saludable, son i benestar emocional.

2K Foundations és la branca filantròpica de 2K, empresa que desenvolupa productes d'entreteniment per a consoles, ordinadors i mòbils. Dintre de la seva activitat habitual, 2K Foundations inverteix en la renovació d'espais esportius en associació amb artistes i esportistes de talla mundial, com els jugadors de bàsquet Karl-Anthony Towns i Kevin Durant. El de Sant Boi és un dels seus primers projectes a Europa.

La Gasol Foundation , liderada per Pau i Marc Gasol i amb seu a Sant Boi, treballa a Espanya i als Estats Units per combatre l'obesitat infantil i ha esdevingut una entitat referent en la promoció d'hàbits saludables.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades