CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/10/2022 07:48:42 PM
reactivem
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


24 entitats i institucions constituixen la Taula de la Salut Mental de Sant Boi
Els documents d'adhesió s'han signat aquest dilluns durant la commemoració del Dia de la Salut Mental

10/11/2016

24 entitats i institucions han signat aquest dilluns, 10 d'octubre, l'adhesió a la Taula de Salut Mental de Sant Boi de Llobregat. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha presentat públicament aquest nou espai durant la commemoració a la ciutat del Dia Mundial de la Salut Mental.

L'acte ha tingut lloc a Can Massallera amb la presència de Joan Puigdollers, gerent de l'Àmbit Metropolità de la Regió Sanitària de Barcelona del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya; Josep Muñoz, gerent de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona; i Enric Carbonell, conseller de Règim Interior, Hisenda i Acompanyament Local del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La Taula de Salut Mental és un espai de coordinació i treball conjunt entre els diferents agents que treballen en l'àmbit de la salut mental al territori: entitats de persones amb problemes de salut mental i de familiars, professionals i serveis d'atenció a la salut mental i representants institucionals.

L'objectiu és definir accions de millora per donar resposta a les necessitats relacionades amb la salut mental i milllorar l'atenció que reben les persones i families afectades .

El nou organisme, que compta amb el suport tècnic de la Federació de Salut Mental de Catalunya, serà coordinat durant els dos primers anys per l'Ajuntament de Sant Boi, Benito Menni CASM i la Fundació Marianao . 10 dels 25 membres constitueixen el grup motor, que elaborarà els plans anuals i coordinarà els grups de treball. També hi haurà una taula institucional.

Els tres eixos d'intervenció previstos són: coneixement i treball en xarxa, educació i sensibilització i promoció de polítiques .

Integrants de la Taula de Salut Mental

Ajuntament de Sant Boi

Generalitat de Catalunya

Diputació de Barcelona

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Benito Menni CASM

Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Fundació Marianao

Associació Equilibri

Fundació Orienta

Creu Roja Local

CDIAP Sant Boi

Institució Balmes

Clúster de Salut Mental de Catalunya

Plataforma TDAH

AMMFEINA SMC

AFA Baix Llobregat

Fundació Apado

Fundació Cassià Just

Asociación Grupo Teatro Imagina

Crearte Asociación

UPA Divers

Junta Comarcal del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Servei d'Atenció Primària Baix Llobregat Centre de l'Institut Català de la Salut

Vídeo Dia de la Salut Mental 2016 a Sant Boi

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distintiu de gènere