ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/01/2022 04:35:55 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi, nou membre del consell rector de la xarxa Innpulso
La presència en aquesta agrupació de municipis potencia la innovació a la ciutat

01/17/2017

Sant Boi ha entrat a formar part del nou consell rector de la Red Innpulso . Aquesta xarxa de municipis aplega localitats reconegudes pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat amb el distintiu "Ciudad de la Ciencia i la Innovación" per l'esforç i el compromís en matèria d'I+D+I (investigació, desenvolupament i innovació).

Aquest dimarts, dia 17 de gener, s'ha celebrat una reunió del ple de la Red Innpulso al saló d'actes del Ministeri, a Madrid. S'hi ha escollit i constituït el nou consell rector. Els nous membres escollits mitjançant una votació han estat Sant Boi, Terrassa i Alcoi , juntament amb Ermua que ja en formava part. També hi continuaran Santander i Los Santos de Maimona.

La presència en aquesta xarxa és una plataforma estratègica per potenciar la innovació a les ciutats i un fòrum de contacte permanent de recursos i informació amb altres municipis.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha defensat en diferents ocasions la innovació com " un instrument imprescindible per millorar els serveis públics i fer progressar les ciutats ".

Sant Boi, membre des de 2010

L'Ajuntament de Sant Boi forma part de la Xarxa Innpulso des de la seva creació l'any 2010. El Govern central atorga i renova periòdicament aquest segell que premia l'esforç i el compromís en matèria d'I+D+i. En l'actualitat en són membres 62 municipis (9 de Catalunya).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades