ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:37:15 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un nou projecte ofereix a joves i adolescents acompanyament socioeducatiu a peu de carrer
El projecte comunitari Espai Públic/Espai Jove es finança mitjançant una aportació econòmica de la Unió Europea

03/01/2019

Els serveis municipals adreçats a joves surten des d'avui al carrer. El projecte Espai Públic/Espai Jove acaba de posar-se en marxa per donar resposta des de la proximitat a les inquietuds i les necessitats de la població juvenil i adolescent de Sant Boi. La iniciativa es finança en un 50% mitjançant una subvenció europea dels fons FEDER.

Quatre joves dinamitzadors/ores juvenils (més una persona coordinadora) treballen des d'avui a peu de carrer en aquest projecte per tenir un contacte directe amb joves i adolescents de la ciutat i acompanyar-los en un procés de creixement personal i de millora de les capacitats i les oportunitats.

Els aspectes que es volen reforçar amb aquest projecte comunitari i socioeducatiu tenen a veure, per exemple, amb la capacitat de prendre decisions, gestionar les emocions, generar oportunitats laborals i educatives, orientar els projectes personals cap a la vida adulta, conèixer millor l'entorn o organitzar de manera productiva el temps personal i de lleure.

La tasca del nou equip d'agents de dinamització juvenil (contractats per un període de dos anys) permetrà a l'Ajuntament conèixer amb més profunditat la realitat de les persones joves i adolescents del municipi i respondre millor a les seves necessitats i inquietuds, ja sigui posant-los en contacte amb els serveis especialitzats per a joves preexistents, ja sigui mitjançant noves iniciatives sorgides d'aquest contacte de proximitat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades