ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 01:29:49 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova unitat policial per garantir la seguretat i la convivència als barris
Dotze agents formen part de la nova Unitat de Seguretat Comunitària de Sant Boi (USEC)

02/07/2022

Dotze agents de la Policia Local integren la nova Unitat de Seguretat Comunitària de Sant Boi (USEC). És un instrument policial impulsat per prioritzar la prevenció i reforçar la presència policial i la percepció de seguretat a tots els districtes de la ciutat.

Entre les funcions de la USEC hi ha assegurar una presència continuada als barris , especialment en zones d'atenció prioritària i en moments rellevants (com, per exemple, l'hora de sortida de les escoles).

A partir d'un contacte directe amb la comunitat (veïnat, comerços, entitats, etc) la nova unitat treballa per identificar de forma constant les prioritats de cada barri en matèria de seguretat, així com les zones que requereixen una atenció preferent. L'existència de la USEC ajudarà a prevenir possibles conflictes i a optimitzar la resposta a les necessitats existents. La nova unitat també s'encarregarà de vigilar determinats tipus d'infraccions amb agents sense uniforme.

Garantir una mobilitat viària segura i una convivència pacífica seran dos dels grans objectius de la unitat, que detectarà necessitats a peu de carrer, recollirà demandes del veïnat i realitzarà campanyes específiques sobre temàtiques concretes.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades