ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 03:33:46 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova promoció d'habitatges a l'avinguda de l'Aragó
Les sol·licituds s'han de presentar a Llar Unió Catalònia abans de l'11 de febrer

01/13/2022

Aquesta setmana s'ha presentat a la ciutadania de Sant Boi la promoció d'habitatges protegits que la cooperativa Llar Unió Catalònia construirà pròximament en uns terrenys cedits per l'Ajuntament a l'avinguda de l'Aragó. És un pas més en l'aposta per garantir l'accès de la ciutadania local a l'habitatge.

L'Ajuntament de Sant Boi, UGT Catalunya i la cooperativa Llar Unió Catalònia SCCL van signar l'abril de l'any passat el conveni de col·laboració que farà possible desenvolupar aquesta promoció, comercialitzada amb el nom de Sant Boi La Muntanyeta .

Llar Unió Catalònia, la cooperativa d'habitatges de la UGT, construirà des del pròxim mes de març a l'avinguda de l'Aragó (districte de Camps Blancs) tres edificis amb un total de 85 habitatges: 77 de protecció oficial i 8 de renda lliure . L'Ajuntament destinarà 10 d'aquests habitatges al lloguer assequible.

Les persones interessades en l'adquisició dels habitatges de protecció oficial han de cursar una sol·licitud abans de l'11 de febrer a Qualitat Habitatge Social . Com a requisit per formalitzar la compra, hauran d'estar inscrites al Registre de Sol·licitants d'HPO.

Informació sobre la promoció: Qualitat Habitatge Social, tel. 93 601 10 80, comercial@qhs.cat

Inscripció al Registre de Sol·licitants HPO: Oficina Local d'Habitatge de Sant Boi (santboi.cat/tramits o telèfon 93 635 12 23).

Els habitatges es destinaran de forma prioritària a persones residents a Sant Boi . L'adjudicació es farà mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc a Can Massallera el pròxim 17 de febrer.

Aquesta promoció és fruit de l'aposta de l'Ajuntament per proporcionar a la ciutadania de Sant Boi, en col·laboració amb altres agents i institucions, una oferta d'habitatges a preus inferiors als del mercat. A més dels que formen part d'aquesta promoció, en els pròxims mesos està prevista la construcció de 255 habitatges protegits en règim de lloguer a la ciutat (al Saló Central i al Camí del Llor).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades