ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/03/2023 10:15:40 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La ciutat celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau
Sant Boi se suma a la commemoració amb una programació pensada per promoure l'educació per la pau

01/17/2022

El dia 30 de gener és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP). Sant Boi se suma a la commemoració, que es fa coincidir amb l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, amb una setmana llarga d'activitats adreçades als nens i les nenes, de 3 a 12 anys, de la ciutat i les seves famílies.

La commemoració del DENIP inclourà una exposició, un taller i titelles. La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà "L'abecedari de la solidaritat", una exposició de Sindicalistes Solidaris, de l'11 al 31 de gener, i el taller de Manualitats per la no violència, del 25 al 27, a càrrec de l'artista establerta a Sant Boi Nien Boots.

L'exposició, amb les il·lustracions de Namibia Coronado, autora de la imatge del cartell commemoratiu, fa un recorregut per alguns dels conceptes més rellevants del món de la solidaritat per apropar-los a les persones més joves de la societat: drets humans, justícia social, migració, pobresa i molts altres.

El dia 29, a Can Massallera, es podrà veure l'espectacle "Cotó", de la cia Txo Titelles, que vol mostrar als nens i les nenes, amb un llenguatge proper, la importància de conviure en la diversitat des del respecte.

A Sant Boi, el DENIP se celebra anualment amb activitats a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i diferents propostes sobre cultura de pau que s'ofereixen als centres educatius de la ciutat, com tallers de sensibilització o suggeriments literaris de contes i novel·les gràfiques que tractin aquesta temàtica.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades