ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 03:16:39 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament lliura els CIF a l'alumnat del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola
Enguany ha creat les seves cooperatives l'alumnat de quatre escoles de la ciutat.

02/02/2022

El dimarts 1 de febrer, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, acompanyada de la tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, ha lliurat els CIF (identificació fiscal) als nens i les nenes de les quatre cooperatives en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), impulsat per la Diputació de Barcelona. Enguany, ha participat en el projecte alumnat de 5è de primària de les escoles Parellada, Montbaig, Vicente Ferrer i Marianao.

FOTOS

Cultura Emprenedora a l'Escola té com a objectiu desenvolupar els valors, els hàbits i les capacitats vinculades a l'emprenedoria. La iniciativa consisteix a fer que els nens i les nenes visquin a classe, al llarg del curs, l'experiència simulada de crear una cooperativa i els diferents passos a seguir per fer-ho possible: la redacció dels estatuts i preparació de la documentació, l'elaboració d'un estudi de mercat, l'elecció del nom de la cooperativa, el disseny de la imatge corporativa, la selecció dels productes que es fabricaran, l'anàlisi de costos, etc. L'experiència finalitzarà amb una jornada de venda oberta al públic, prevista per al 17 de maig, en què part dels beneficis seran per a una ONG.

El lliurament dels certificats per part de l'Ajuntament és un acte simbòlic que marca l'inici del funcionament de les cooperatives. A partir d'ara, ja podran fabricar els productes que hauran de posar a la venda el dia que s'organitzi el mercat de cooperatives. L'escola Parellada ha presentat Comprativa; l'escola Vicente Ferrer ha muntat Il·lusions Reciclades; l'escola Marianao, Team Shenron, i l'escola Montbaig, Shopping Originals.

En aquesta ocasió, l'acte ha tingut lloc a Can Massallera, després que l'any passat, a causa de la situació sanitària, s'haguessin de lliurar a cadascun dels centres escolars que hi van participar.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades