ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 02:04:34 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi és Ciutat Gegantera de Catalunya 2022
Les activitats, que tindran lloc al maig, es van presentar a la darrera assemblea de l'Agrupació de Colles de Geganters celebrada a Tortosa,

03/11/2022

L'any 2022 Sant Boi és 34a Ciutat Gegantera de Catalunya . Les activitats commemoratives tindran lloc entre el 13 i el 15 de maig. El programa d'actes es va presentar durant l'assemblea de l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya que va tenir lloc a Tortosa el 5 de març.

PROGRAMA

La inauguració del monument de Ciutat Gegantera, cercaviles, plantada i passejades de gegants, concerts i altres activitats ompliran Sant Boi d'aquesta tradició popular catalana.

La Colla de Geganters i Grallers de Casablanca va impulsar la candidatura de Sant Boi, encara que la pandèmia va obligar a ajornar la celebració, prevista inicialment per a l'any 2020.

L'organització de l'esdeveniment ha fet una crida per participar com a voluntaris o voluntàries en la posada en marxa i celebració dels actes.

L'any 1985 l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va instituir la celebració anual de Ciutat Gegantera. La ciutat proclamada esdevé punt de trobada de nombroses parelles de gegants i altres elements de festa relacionats amb la cultura tradicional catalana (gegantons, caps grossos, nans i altres figures.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades