ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 03:04:15 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La síndica de Sant Boi, Dolors Vallejo Calderon, nova presidenta del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya
La nova junta directiva de l'associació culminarà el procés de redacció i aplicació del Pla Estratègic del FòrumSD

03/04/2022

La síndica municipal de Greuges de Sant Boi, Dolors Vallejo Calderon, és la nova presidenta del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (FòrumSD).

L'asssemblea de membres de la institució, que reuneix més d'una quarantena d' ombudsperson municipals, ha escollit Dolors Vallejo en substitució d'Eva Abellan, síndica a Sabadell. A la reunió, que s'ha celebrat al Centre Cultural la Farinera del Clot (Barcelona), s'ha renovat també tota la junta directiva de l'associació.

Dolors Vallejo Calderon és llicenciada en Geografia i Història i màster en Investigacions i Estudis de Gènere. Ha treballat en diferents nivells educatius i serveis d'educació i ha estat formadora i investigadora en el camp de la coeducació. Va ser escollida com a Sindica de Greuges de Sant Boi el 27 de setembre de 2016 per un mandat de cinc anys, que va revalidar l'any 2021.

La nova direcció del FòrumSD s'ha fixat com a objectiu recuperar la normalitat de l'entitat un cop superada la pandèmia. Una de les primeres tasques previstes és culminar el procés de redacció i aplicació del Pla Estratègic del FòrumSD, que s'ha treballat intensament en els últims mesos.

La reivindicació d'una normativa específica per a les sindicatures locals i el reconeixement com a mediadors dels síndics i síndiques en la futura Llei de Mediació de Catalunya són altres temes que hi ha damunt de la taula.

El Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya (FòrumSD) és una associació sense ànim de lucre que agrupa, en l'actualitat, 46 sindicatures de proximitat , 42 de les quals a Catalunya i quatre més d'Espanya. L'any 2019, les sindicatures associades van realitzar un total de més de 30.000 actuacions.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades