ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 03:24:19 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Tot coincidint amb el 8M, l'Ajuntament posa en marxa el Cercador d'expertes de Sant Boi
El nou portal web convida les santboianes a posar els seus coneixements i experiències a disposició de tothom.

03/08/2022

El dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es posa en marxa el Cercador d'expertes de Sant Boi de Llobregat , un portal web per mitjà del qual totes les dones de la ciutat es poden inscriure per posar a disposició de qualsevol persona els seus coneixements i sabers i les seves experiències en qualsevol disciplina, tant si n'exerceixen una professió remunerada o no.

cercadorexpertessantboi.cat

La nova eina digital permet a tothom trobar dones expertes en perfils i activitats diferents. El cercador disposa d'una interfície molt fàcil d'utilitzar, amb un formulari per donar-se d'alta com a referent i un menú de matèries des d'on accedir a les expertes per trobar, per exemple, una científica o una cosidora, entre moltes altres opcions. Les dones inscrites poden fer servir el nou portal per iniciar col·laboracions de tota mena, com ara el desenvolupament de treballs comunitaris o professionals.

La iniciativa recull l'esperit i el resultat de la campanya "La meva referent", engegada fa un any en temps de pandèmia, amb l'objectiu de visibilitzar el conjunt d'expertes de la ciutat per promoure la igualtat.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades