ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 03:31:13 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concentració silenciosa a la plaça de l'Ajuntament en solidaritat amb el poble ucraïnès
A proposta de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP)

03/09/2022

La plaça de l'Ajuntament ha acollit aquest dimecres, dia 9 de març, una concentració silenciosa de cinc minuts en solidaritat amb el poble ucraïnès, convocada a proposta de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP). La ciutat de Sant Boi ha expressat d'aquesta manera el suport i l'afecte a les persones que estan patint les conseqüències del conflicte bèl·lic desencadenat per la Federació Russa contra Ucraïna.

La Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) havia convocat per a avui a les dotze hores concentracions a les portes de tots els ajuntaments, com a mostra del rebuig a la invasió, al patiment, el dolor i la destrucció que està ocasionant, així com l'èxode forçat de milions de persones.

La concentració d'aquest dimecres se suma a les que van tenir lloc els dies 28 de febrer i 1 de març, també a la plaça de l'Ajuntament, contra la guerrai en condemna de la invasió militar russa.

El Ple municipal va aprovar per unanimitat la setmana passada una declaració institucional de suport a la societat ucraïnesa, consensuada per tots els grups municipals.

L'Ajuntament ha creat una pàgina web on tota la ciutadania pot informar-se sobre les diferents maneres de solidaritzar-se amb el poble ucraïnès i i d'oferir ajuda, preferentment mitjançant aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny o en la defensa del dret d'asil.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades